La Habana, Cuba – un cigarro por favor!

Fredag:
Så er vi ankommet til “La Habana”. Efter ankomst og lidt lufthavnskaos og indtjekning på hotellet, fik vi anbefalet en restaurant i gåafstand fra vores Casa. På restauranten fik vi anvist vores bord i et meget veltempereret lokale 👍🏼, fik vores drikkevarer og menukort.
Vi forsøger at vælge i det store udvalg – hele 12 forskellige retter – hvorefter tjeneren med beklagelse oplyste, at de ikke havde mere “beef” (det indbefattede i dette tilfælde al okse- og svinekød samt skaldyr og enkelte andre fisk).
Sååå tager vi da bare den sidste ret tilbage, den med kylling 🥘🐥😜

Lørdag:
Vi startede dagen med cigar-jagt. I dag har alle cigarfabriksarbejdere mulighed for at sælge cigarer til 1/2 pris. Dét var jo en god deal for os, men lige at finde en sådan lyssky, sidevejs biks er ikke nemt! Men med lidt hjælp fandt vi “forretningen” i en faldefærdig ejendom med handel på 1.sal 😳 Synes faktisk at dét var lige liiiidt for autentisk til mig – men vi fik en god handel 🚬👍🏼😬

Siden gik turen til fods igennem Havanas varme gader og skrald 🤢 – ikke alt er lige pænt!
Vi havde fået anbefalet Ernest Hemmingway´s favorit bar/restaurant og her var der dælme stemning 🤗🎶 med live musik (meget mere autentisk efter min smag 😜)

En KÆMPE gin-tonic og frokost blev indtaget her og bagefter var det ud i gaderne igen. I morgen står den på indtjekning på skibet og byrundtur i en gammel amerikaner bil 👍🏼☀️