Yiihaaar!

Morgenen startede med besøg af lillepigens oldeforældre – som vi har mødt flere gange her i Pembroke og en enkelt gang i København – samt hendes onkel Richie, som (uden at fornærme nogen) må siges at være anderledes på alle leder og kanter. Derfor valgte jeg, at køre ærinder med naboen og hendes datter så snart jeg fik tilbuddet, i stedet for flere historier og antagelser fra onkel Richie.
Heldigvis er det taxfree weekend herovre, så det generede mig ikke det mindste, at tage på indkøbstur med naboerne 😜

Eftermiddagen og aftenen blev brugt på Marshfield Fair, som bedst kan beskrives som en blanding af et stort kræmmermarked på Bellahøj og Roskilde Dyrskue.
Vi har klappet får, geder, heste, køer, en yakokse samt en alpaca. Vi har set traktor-træk og hvad der dertil hører til stor begejstring hos lillepigen der ivrigt klappede og heppede.

Den store konkurrence i håndarbejde var afsluttet og priser, præmier og ikke mindst rosetter var uddelt med meget, MEGET rund hånd.
I laden med “Agriculture”, altså jordbrug, var der græskar på flere hundrede kilo og tomater, peberfrugter og agurker en masse.

Efter en god omgang “Fair-food” forlod vi stedet og blev pænt fulgt over gaden af Sheriffen så vi kunne gå hen til bilen og køre hjem i seng.