Hvem sagde TopGun?!?

Alle ved at jeg er glad for fly – normalt er det “almindelige” fly, men i dagens anledning havde jeg byttet dem ud med United Kingdoms Royal Air Forces Aerobatic Team, The Red Arrows, der netop har indledt deres Canada og USA turne.
Så idag kl.11:20 fløj 9 af disse røde pile i formation henover bl.a. USS Constitution og Castle Island (hvor jeg stod). Den skarpe seer vil opdage, at der på nogle af billederne er 10 maskiner – den 10. er simpelthen pilenes egen fotograf 📸 der sidder klar til et kodak moment 😝

Hele tre gange “spyede” disse prægtige maskiner farvet røg i rød, blå og hvid som jo heldigt nok dækker både Union Jack og Stars and Stripes.

En helt fantastisk oplevelse – som i: once in a lifetime – at stå der og høre brølet fra disse jernfugle, når de kom blæsende over os i formationer. Stort, meget stort…. hvem sagde TopGun!?! 😉😜✈️

Da flyshowet var færdigt slog vi et lille smut ned forbi USS Constitution.
USS Constitution (også kendt som Old Ironsides), er en træskroget, tre-mastet fregat fra den amerikanske flåde opkaldt af præsident George Washington efter USAs forfatning. Skibet er verdens ældste bestilte flådeskib, der stadig er flydende og det blev bygget tilbage i 1797. Desværre var der lukket for adgang da vi var der, men unægteligt et flot skib.

Vi har et udtryk der hedder til lands til vands og i luften. Og det beskriver vel egentlig meget godt min dag idag.
Et par timer på landevejen i bil, Røde Pile i luften efterfulgt af USS Constitution og ophold i og omkring poolen hos familien Ross for resten af eftermiddagen/aftenen.

Det er vist ok at sige godnat nu 😴💤