Hvornår er der grisefest???

Så er kæresten og jeg stukket afsted mod de varme lande. Men vi havde åbenbart så meget medvind herned at varmen ikke vidste vi kom, så nu luffer vi rundt som hr. & fru Danmark i grå sweatshirts – her sidst på eftermiddagen – fandme smart 😏
Startede “dagen” kl.04:00 så perioder i flyveren blev brugt på at lytte lydbog (eller snarere at spole tilbage for at finde ud af hvor man var kommet til, før man snoozede 😴).

Nå, men vores destination var og er altså Egypten. Vi har booket via Spies Rejser, så for første gang i laaaang tid er vi på charterrejse, intet skidt i det, men 65-ferie har åbenbart haft brandudsalg for hold da op vi trak aldersgennemsnittet i bussen GEVALDIGT ned 😂

Nå, men sådan en tur med fremmede mennesker er jo altid god underholdning.
Som da damen bag os i bussen, lettere ærgerlig og med blikket rettet ud over ørkenen sagde til sin mand: der er ikke mange palmer hernede!!
Eller kærestens sidemand i flyet udbryder “hold kæft der er varmt udenfor!” Fordi han på infoskærmen i flyveren så at “outside temperature” var 46 grader Fahrenheit.  Go’ daw mand! Det svarer til ca. 9 grader celsius!!!

Men bedste underholdning var nu da kæresten – i bussen – udbryder højt og tydeligt  (fordi han ved, at jeg synes han så er max pinlig OG han skulle være sikker på at 65-ferie hørte ham): Hva’ hvornår er der den der grisefest!?!? 🐷🐽 Flere steder gik snakken hurtigt på: Hvad!? Er der grisefest?!?
Ja helt sikkert i et muslimsk land! – de skulle nok være stået af ved Mallorca, hvis de stadig drømmer om sangria og grisebasse på grill 😉
Dét fik vi os et rigtigt godt grin over, og jeg er næsten ikke pinlig berørt……mere…..over dét 😂😂😂