Stilhed før stormen

Som beskrevet forleden rammer der en snestorm i vores område fra i aften og hele lørdagen. Folk hamstrer madvarer og benzin. Det sidste er så deres generatorer kan køre hvis strømmen skulle ryge. Det er jo noget anderledes end vi gør i Danmark, men selvfølgelig fuldt forståeligt.

Og her er de nødt til af mange omgange at gå ud og fjerne sne, så deres biler ikke sner inde. For det er ikke mange carporte eller garager vi har set her.

Selvom det er voldsomme kræfter så glæder vi os lidt til at opleve det.

Men så kommer det næste, for vi skal snart hjemad, og med denne snestorm vil al flytrafik ind og ud af Logan airport nok blive aflyst. Det betyder, at der er virkelig mange ruter der skal afvikles igen når der åbnes i lufthavnen.

Så det bliver spændende om vores fly flyver til tiden – for vi skal jo nå en flyver i New York for at komme helt hjem….😳✈️

(Billedet er fra New Hampshire)