Belize & Honduras

Så nåede vi til Belize.
En sejltur på det Caribiske Hav efterfulgt af en times snorkeltur med kun fire personer og guide – fedt!
Super tur – men må sige at snorkling gør sig meget bedre i det Røde Hav hos Colona Divers. Efter snorklingen blev vi sejlet til en smuk lille caribisk ø – Starfish Island – med hvidt sand og turkist vand og kort til baren 😜🍻🍹

Så kom turen til Honduras.
For mit vedkommende stod dagen på “Iguanas Park”🦎 Et hyggeligt lille sted med dyrene gående rundt mellem de besøgende – faktisk så tæt på, at man ofte var tæt på at træde på dem. Men fodre dem skulle jeg i hvert fald! Eneste udfordring var at de store blade de skulle fodres med, kan – hvis man er en halvblind, sulten leguan – åbenbart forveksles med en iPhone på en selfiestang 🦎😳😬

Nå, men dyrene blev fodret og telefonen overlevede. Så lige kigge til en ordentlig gruppe tarpon fisk også videre til et “scenic view”. Videre ud og se honduransk dans, sejltur i mangrove og et par skibsvrag inden turen atter gik mod land igen og stranden kaldte 🌴🌴💦

Kæresten var noget mere ophængt (tø hø). Han skulle nemlig ud og svæve/køre i zipline og gå på eco bridges.
Første del var rigtig sjov med flere gode glidestykker, men sjovest var nu Superman zipline! Her hænger man i vandret stilling – med hovedet forrest – og foretager hele svæveturen i denne stilling. FEEEDT!!! 👍🏼Gåturen over broerne var ikke så udfordrende som håbet men alligevel sjov. Eftermiddagen blev tilbragt på soldækket med vores irske venner. Mens middagen og de efterfølgende drinks blev indtaget med vores irske venner og endnu et par fra England 🇨🇮🇩🇰🍹🍸🥃🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇭🇳