Guds eget land

Så er vi atter hjemme efter tre fantastiske uger i Guds eget land .Det har været fedt, at være afsted og få nogle skønne oplevelser – både dem der ramte lige i hjertet og dem der ramte os som store grineflip undervejs (og nej, vi har ikke røget noget 😜).

Det har – selvfølgelig – været helt uvirkeligt at møde min familie i Wisconsin – dét gjorde stort indtryk at møde specielt mine fætre, kusine og faster. Og deres måde at tage imod og invitere os ind i deres del af familien har efterladt stort indtryk….eller er det mere et aftryk?!😉

Vores ophold i LA var fedt og afslappende – måske for afslappende – for vi var jo tæt på at glemme vores afrejsedag 😜Eneste rigtige øv-oplevelse har nok været, at se hvor mange hjemmeløse der er, og samtidig hvor mentalt udfordret de samme mennesker er 😞Naturligvis gør stofferne det ekstra farverigt, især på Venice Beach. Men alle dem der strejfer rundt på gader og stræder mere eller mindre påvirket er faktisk temmelig sørgeligt/skræmmende!
Det er lidt sjovt med den amerikanske dobbeltmoral på visse punkter. Gud forbyde, at du drikker en øl offentligt eller på bagsædet af en bil, men til gengæld må du gerne købe weed og ryge dig knokleskæv….jow jow ☺️

I Boston/Pembroke var vi tilbage i vante rammer på “vores” værelse hos familien Ross. Vores søde værter der hjerteligt lukker os ind i deres hjem, og lader os gøre præcis hvad vi lyster. Hvor hunden Winnie – der i øvrigt er opkaldt efter Winnie the Pooh og Winston Churchill –  vogter som et doven uldbundt af en vagthund 😂😂😂Med lillepigen hvis ordforråd er vokset, selvom abc-visen ikke sidder heeelt i skabet endnu, har hun fuldstændig styr på hvordan hun snørrer farmor – grandma’ – dén er regnet ud og sidder ”spot on”! 😜Ved de sødeste naboer hvis selskab er så behageligt, at jeg til tider helt glemte, at jeg “hørte” til på værelset hos familien Ross 😉Med lillepigens mor der tålmodig legede chauffør, selvom det var anden uge i træk med besøg fra Danmark.

I dag satte vi igen fødderne på dansk jord, og det er dejligt at være hjemme og samtidigt lidt vemodig at ferien er slut. Den sluttede også lidt uheldigt, for i Cph var det kun kærestens kuffert der kom kørende på båndet (efter 6 flyvninger på 3 uger, så sker dét på den sidste flyvning 🤬).
Nå, vente vente vente….bum bum bum. Og så op og stå i kø ved Bagageservice – støøøn! Men pludselig, mere end 20 minutter EFTER den sidste kuffert fra vores fly kom op på båndet, kommer min kuffert kørende op i ensom majestæt – JUUUUHUUUU – julefreden er sikret 😂😜🤗🎄🎉🥳

Så nu er det hjem og pakke ud.

PS! Er det et dårligt tegn når der på flyoversigten står at vi passerer Sankt Peters Port????