Wau – dét er for vildt!!!

Hold da helt op hvor er det vildt!

Jeg oprettede denne blog efter mange opfordringer fra venner og bekendte som har læst med på mine tidligere fortællinger.
Men det var nu alligevel med rystende hænder og hurtig puls, at jeg trykkede på knappen og offentliggjorde min rejseblog d. 28. Juli 2019.

Første egentlige indlæg kom d. 5. August 2019 og flere fulgte i en lind strøm derefter. Nu hvor ferien er slut er det virkelig overvældende så mange der har læst med.

Hele 1.512 gange (WTF!!!) er min side blevet vist i de sidste små 3 uger. Folk har læst med i 10 forskellige lande – lige fra Danmark til Marokko over Indien og til Canada.

Jeg er overvældet over den opbakning jeg har fået og over den statistik jeg har netop har delagtiggjort ovenover. Tusind, tusind tak ❤️

Jeg er MEGA stolt af mig selv, for at tage dette – for mig – store spring ud i offentligheden på det der “internet”, men det er samtidig også enormt vanedannende 😜 så napper lige en kold tyrker (Ups! Må man egentlig sige dét mere? I så fald napper jeg i stedet en kølig med anden etnisk oprindelse end dansk. Og hvis du blev krænket af dét -> synd for dig! 😁)

Skulle du have lyst til at læse med næste gang jeg rejser ud i den store verden, kan jeg oplyse, at der kun er 8 måneder, 2 uger og een dag til næste planlagte ferie 🤪✈️😂

Ha’ det skønt så længe! 🤗