Rockers by choice

Så sidder man der, stille og roligt og nyder sin morgenmad, og ind træder (læs: vader) 10 bikere med rygmærker und alles. Der fik jeg næsten ostemaden galt i halsen. Synes ved første øjekast at jeg så farverne gul og rød, som jo i Danmark primært er Bandidos farver. Men ved nærmere øjesyn var deres farver her nok mere ovre i rust og varm gul.

Deres rygmærker fortæller at de kalder sig “H.O.G. Dubai Chapter” og de så da også umiddelbart rimelige fredsommelige ud. Ingen 1% eller filthy few mærker, så derfor min antagelse.

Men i stedet mærker som Lead captain, Director og det indiske flag. De ledte mine tanker hen på den sjove men lidt kiksede amerikanske film Wild Hogs, men sammenligningen er måske ikke helt fair 😉🫣🏍️

Under alle omstændigheder har jeg ikke set mere til dem 👍🏼 Alt ånder fred og ro 🤗

I dag blev poolen brugt i en grad jeg ikke har set før.

For hvis det var varmt i fredags, har det været værre i dag. Dagen startede ellers fornuftigt med en let, svag brise, men desværre var den ikke ved særlig længe.

Så vi har haft haft “føles som”-temperatur på 47° 🫠

Så med al den spænding fra morgenstunden havde jeg i den grad brug for at slappe af. Dén del kom næsten af sig selv pga. varmen🔥

Aftensmaden blev indtaget på 18. Du husker nok den fine restaurant med den skønne udsigt🤩