Fun facts om Dubai

Nu har jeg i snart mange dage haft udkig til Burj Khalifa, som eftersigende skulle være verdens højeste menneskeskabte struktur.

Nu går rygterne på at Saudi-Arabien ønsker at bygge en bygning – eller en struktur – der er endnu højere end de 828 m som Burj Khalifa allerede svajrer i vinden med.

Men det finder man sig ikke i her i Dubai, så derfor har man allerede udset sig et nyt sted til en endnu højere menneskeskabt struktur. Det minder mest af alt om hvem kan tisse længst men hernede er det nok nærmere hvem har flest penge.

På den anden side af bredden fra hotellet ligger flere temmelig store villaer. Egentlig troede jeg (og flere af dem jeg har talt med) at det var udlejningsboliger. Det viser sig at det er det ikke, det er simpelthen sheiken der ejer dem. Og ved siden af ligger lige så stort område med boliger til de arbejder han har ansat til at passe og pleje området, ham selv og familien.

En anden  mere futuristisk bygning langs med The Creek er Dubais Supreme Court.
Virkelig flot hvid bygning med blå vinduer lige ud til vandet, men det ligner også lidt et forvokset rumskib med den mærkelige form blandt alle de gamle huse.

Vores kære livreddere her på hotellet tjener omkring 2.000 dirham hver måned, hvilket svarer til omkring 4.000 danske kroner. Til gengæld har hotellet stillet boliger rådighed så man så deler med en anden ansat på hotellet. De boliger ligger omkring 30 km fra hotellet, men hotellet sørger for transport mellem arbejdspladsen og hjemmet uden ekstra beregning så på den måde er de lidt hen stillet.

I dag er sidste dag på pinden hernede før flyet vender snuden hjem til DK.
Jeg kommer til at savne solen og varmen og min plads ved poolen 😜💦