Westcoast Style – vol. 6

I Æ sørfers pærædise!

Vi har i nat overnattet på det hyggeligste sted i Klitmøller – det hedder Guesthouse Klitmøller.
Det ligger i nogle skønne omgivelser og hele atmosfæren er bare afslappet og “kom som du er”. Du har naturligvis dit eget værelse med dejlige senge, og der emmer virkelig bare af hygge og ro.

Under vores besøg var der en skøn blanding af mennesker. Unge og ældre, danske og udenlandske. Hver med sit formål – os med vores Roadtrip. De fleste er der naturligvis med vandsporten i fokus. Andre benytter stedet som mellemstation på gåture i Nationalpark Thy og andre igen benytter stedet til yogatimer.

Et ungt par spiller kort på terrassen, en mand laver kaffe i fælleskøkkenet og andre er i færd med at hænge deres våddragter op efter dagens aktiviteter.

Og det bedste af det hele er, at der er plads til alle.

Så kommer du nogensinde forbi Klitmøller og mangler en overnatningsmulighed, så kontakt Helle hos Guesthouse Klitmøller.

Overfor Guesthouse ligger restauranten Hawgus, som blev stedet hvor vi indtog vores aftensmad. Det blev til en wienerdreng med det hele. Og hold nu op hvor smagte det fantastisk – i den grad, hvor man næsten har lyst til at slikke tallerkenen. Personalet var festlige og nærværende på en og samme tid 🙂

Den forudbestilte morgenmad blev indtaget i fællesrummet og derefter tog vi en tur til Klitmøller strand. Her var der allerede surfere i vandet – faktisk lignede det perfekte forhold for Cold Hawaii, men vi måtte videre og stak nordpå 🙂

Her blev frokosten indtaget på Det Gl. Røgeri i Hanstholm – præcis som sidste år. Et lille stjerneskud til hver og vi kunne trille ud til bilen (synes lige at det handler om mad hele tiden – undskyld!).

Efter sightseeing af Hanstholm Fyr – Det Nordatlantiske Fyr, satte vi retning mod Hirtshals, hvor vi skulle på Badehotel.

Vi er nu indkvarteret i badehotellets anneks med udsigt til Dannebrog i stiv vestenvind og stranden 100 meter fra os. Kan man ønske sig mere?