Westcoast Style – vol. 7

Skawn på æ top

Vi vågnede op til en smuk morgen på badehotellet. Blå himmel og sol – selv vinden havde lagt sig og Dannebrog tog en slapper efter i går 😉

Efter morgenmaden tjekkede vi ud og satte kursen mod Tversted. Her stopper vi hver gang vi er i nærheden og dermed også denne gang. Vi hev tæppet med på stranden og sad og kiggede på mennesker og havet – skønt!
Da klokken blev IS-tid, rykkede vi menageriet op til Det Blå Ishus (det skal være dét!) og købte feriens anden isvaffel. Fik taget de obligatoriske billeder og nåede også at spise isen inden den smeltede helt 😉

På vej ud af Tversted mødte vi en lille flok alpakaer. De er altså nogle sjove dyr. Sådanne nogle forvoksede bomuldsfår der er blevet hevet alt for lange i halsen – eller er de bare høje i hatten? 🙂 🙂

Efter Tversted var destinationen Det Grå Fyr der ligger på vej ud mod Grenen. Det betød samtidig et farvel til vestkysten og goddag til Kattegat. Men lige gyldigt hvilket hav, så nød vi solen. Dog afholdte vi os fra at bade, efter vi havde set et par turister forsøge sig med høje skrig og hvin til følge. Manden blev næsten 20 cm højere af at – forsøge – at trække maven ind og gå på tæer samtidig i det iskolde vand.

Heldigvis er 2720-weekenden i Skagen skudt i gang – eller dét bilder vi os i hvert fald ind at den er. Og yes du hørte det her først!
Indlogeret på første parket på “hoved-gågaden” med egen tagterrasse og kolde drikke i køleskabet. Så fås det ikke meget bedre på en dejlig, varm og solrig sensommerdag.

Efter en lille gåtur i byen entrede vi Skagen Fiskerestaurant og nød hver vores pandestegte rødspætte. Mums-filibaba det var godt! Efter endnu en gåtur i lokalområdet – bød chancen sig for dagens anden og feriens tredje vaffelis. Og ja, vi slog til igen!

I morgen står den på både Skattejagt OG Safari. Så vi får en travl dag, men det bliver ski.. sjovt – no matter what – dét har vi besluttet 😀