Dinner with a view 

Det kan godt være at de i Sønderborg har “Koch’en på toppen” med deres restaurant 17.

Hernede har de så en 18. Altså det hedder den ikke, men den ligger på 18, hvilket kræver overvindelse for en som mig at tage elevatoren helt derop. Fik jeg nævnt at det er en glas elevator? Hele bagvæggen er af glas og hver gang jeg formaster mig til at skæve ud, drejer det hele rundt for mig. Så jeg er for længst stoppet med mine smugkig 🤢

Men udsigten på 18. er fænomenal – når altså der ikke lige hænger en varmedis så tyk og tung og udvisker hele skylinen 😏

Der er mulighed for at sidde ude og spise, men der er lidt varmt her kl.19. Små 35° udenfor og de føles som 42°, så der er sjovt nok ikke mange der slår sig ned derude. Tværtimod kommer de pænt hurtigt ind når de har fået taget deres Insta-billeder 😉

Maden er god og med All inclusive programmet så er det bare at udpege i menuen.

Mht. alle de uvorne unger og unge mænd fra poolen igår, så kunne det tyde på, at de er rejst hjem eller videre, for ingen af dem var at se i dag.

Der er så kommet en ny familie der larmede mere end alle ungerne i går tilsammen🙄 Og som dårligt var ankommet før de forlangte parasoller slået op uden hensyn til, at der lå folk og solede sig. Men heldigvis var livredderne igen gode og nægtede at slå op der hvor folk solede sig – det var til stor irritation for Mama Rosita i selskabet. Bare ærgerligt!

Show some respect for other people, please!