Englændere og EM bold

Pudsigt som folk lige pludselig indleder en samtale med en. I går var det hele 2 engelske par og en ældre skotsk herre (der kneb det gevaldigt med at forstå ham, men det gik🥴) og han troede jeg var fra London og derfor var begyndt at tale til mig 😂

Også pudsigt når det nu var i går Danmark skulle møde England til EM, så kunne vi tale og joke lidt om det. 

Det ene engelske par boede lige udenfor Liverpool, så jeg spurgte manden om han var rød (Liverpool FC) eller blå (Everton).

Han viste mig sin tatovering på overarmen der forestillede Evertons klublogo – så kunne I ikke tale sammen mere, sagde konen storgrinende. Men det gjorde vi nu alligevel. Og hvis folk i DK er trætte af Hjulman, så stod der her en englænder som var så træt og ærgerlig over deres landstræner at han næsten ikke gad at se kampen, bare pga. træneren.

Jeg kan så udløse den ulidelige spænding du netop nu sidder med: ja han så kampen alligevel 😂😂😂

For han og familien troppede nemlig også op på den pub hvor jeg også havde bord. Så kunne vi sidde og gestikulere lidt fra hver sit bord 🇩🇰🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Men vi nåede aldrig eufori eller “rigtig” fodboldstemning så på den måde var det en tam omgang.

Jeg har opdaget et par danskere på hotellet. Og de havde også fundet vej til pubben. De valgte så at synge – højlydt – med på nationalsangen (det lød virkelig, virkelig dårligt, men satser på at der ikke var for mange der bed mærke i det😬) – for det var jo slet ikke pinligt…..eller 🫨

I dag står den på shopping/sightseeing ved Burj Kalifa og Dubai Mall.