Tror snart vi smelter 🫠

I dag har været klart den varmeste dag og også den dag jeg valgte til shopping/lidt sightseeing. Skide godt P – rigtigt arrangeret! 👎🏼

Bare at gå fra hotellobbyen til shuttlebussen fik sveden til at løbe. Og værre blev det da vi blev sat af ved Dubai Mall (verdens største indkøbscenter med mere end 1.200 butikker).
Termometeret sagde godt nok “kun” 39° grader (husk at det er skyggetemperatur), mens føles som temperaturen sagde 46° – og det kan altså mærkes!

Så vi var næsten gennemblødte bare af den korte tur fra bussen og ind i centeret.

I centeret blev jeg mødt af synet af et kæmpe akvarie. For mig drager vandet og jeg var selvfølgelig nødt til at gå hen og stå og beundre det kæmpestore akvarie.
Her var hajer, rokker, manta rays, og en masse forskellige størrelser fisk svømmende blandt hinanden.
Faktisk så jeg en haj svømme lige ind i en rokke – det så sjovt ud.

Efter lidt tid ved akvariet begyndte jeg at gå rundt og kigge på butikker. Her er alverdens dyreste brands, vi snakker Rolex, Hublot, Gucci, Louis Vuitton og mange flere.
Der var alle de kendte mærker af tøjforretninger og selvfølgelig de store sportmærker,  ja der var sågar en hel forretning kun med Liverpool FC merchandise.

Apple havde selvfølgelig også en butik liggende med udsigt til waterfonten foran Burj Khalifa. Et smukt syn set fra butikkens udendørs terrasse i 1. sals højde.

Senere tog jeg selvfølgelig turen ud langs waterfront’en for lige at få et par billeder af Burj Khalifa.
Men hold nu op det var varmt, før jeg havde selvfølgelig valgt at i klæde mig anstændigt tøj, sådan du ved skik følge eller land fly – men hold fast hvor er det varmt og være så politisk korrekt!!!

Efter flere timer i både udendørs sauna og indendørs fryser aka shoppingcenteret, fandt jeg hen til taxa holdepladsen og tog en skudsikker hjem.

Nu er jeg muuuuuuligvis en lille smule miljøskadet i forhold til det med taxaer. Men når starttaksten midt på dagen hedder to en halv krone så er det fandme en fornøjelse at køre taxa. Og de små 11 km jeg kørte for under 80 kr., var jo aldrig gået derhjemme. Der havde taxameteret klikket og kæmpet sig op over hvert fald 220 kr. uden problemer.

Hjemme på hotellet stod den på en impulsiv morfar, inden jeg gik på pubben og så resten af Ukraines kamp. Jeg endte også med at se første halvleg af Polens kamp inden jeg igen fortrak til min ydmyge bolig, der er på størrelse med min lejlighed i DK 🤣

I morgen bliver det endnu varmere, så der har jeg lovet mig selv en pooldag 😜 So long!