I Peter von Scholtens fodspor – del 2

Så har vi overlevet endnu en dag til søs. Fulgt af fregatfugle (siger den åbenbart helt nyudklækkede ornitolog Sus 😜) og temmelig meget vind. Faktisk hedder det “frisk til jævn vind” i meteorologi sprog, men for os andre dødelige betyder det: hold på hat og briller!

Nå, men denne skønne vind er nu skyld i, at vi på dagens billeder fremstår lettere røde i fjæset (det ‘r båre dajlit!). Især når nu vi skulle hilse på The Stig. Ikke The Stig fra Top gear men fra broen her på skuden.

Sus var lettere bekymret over hvem der nu styrede skiwet imens vi skålede i champagne og hilste på El capitán.
Og det blev ikke bedre da han forklarede, at skibe idag er så moderne at man blot behøver en app for at styre det (dér blev jeg sgu også bekymret!) for The Stig ligner absolut ikke en teknik-nørd….vi må lige være ekstra opmærksomme på hans “kørsel” de næste par dage 😜

Ovenpå al den festivitas har vi nu smidt os i vores køjer – trætte, røde og smånervøse 😳

Seez 😎