From Russia with love – del 1

I morges da jeg slog øjnene op, havde vi stadig ikke forladt dansk farvand!! Faktisk havde vi taget hele (om-)vejen rundt om Sjælland…..WTF???
Dét krævede handling – jeg måtte have fat i The Stig!!!!

Rygterne løb forud for kun sekunder efter at jeg havde forladt kahytten kom The Stig gående imod mig. Vi tog en “kammeratlig” samtale og vi er nu atter på rette kurs. (Kan man egentlig fratage ham El Capitán-titlen midt i et krydstogt og selv tage den???)
Nå, men grundet hans åndssvage lille omvej, foregik 2/3 af dagens sejlads i grødtæt tåge. Til tider var det lidt bekymrende så meget de hamrede på knappen til hornet for hold kæ.. dét blev blæst igennem i dag.

Den tætte tåge betød at hovedparten af dagens program bestod af indendørs aktiviteter. Så efter morgenmaden stod den på trivia quiz og lektioner i både Blackjack og Texas Hold’em i casinoet. Sågar servietfoldning (havde for sjovt foldet min vaskeklud som en smuk blomst efterfølgende. Men min rengørings-dude – der tydeligvis har været på kursus i udvidet foldning, skulle overgå mig og lave en bulldog af håndklæder – blærerøv!!!😩)

Dét krævede en middagslur og da jeg vågnede var miraklet sket: tågen var lettet!

Tøj på og ud i luften (den var der så temmelig meget af så det var med at holde på hat og briller). Men jeg fandt vej til helikopterpladsen og satte mig og nød solens stråler…..og vinden.

Her til aften skulle The Stig byde velkommen ombord til folket. Og han ved vist godt at han ikke har gjort det skide godt med både omvej og tåge. Så han var i sit lune hjørne og stod og fyrede jokes af.
Uheldigvis er hans engelske med kraftig norsk accent af en sådan karakter, at da han spurgte publikum om de havde nydt dagen “and the heavy fog” lød det – desværre – som “and the heavy fuck”?
Det efterlod herrerne med et smørret smil og de fine damer en smule forarget. Men sjovt var det og jeg glemte at høre efter resten 🙂 🙂

Nu er det i seng for i morgen kalder Stockholm og nye eventyr.