Falck, super service og konge udsigt

Vi lagde fra land i formiddag med kurs direkte mod Odense. 

En varm, men meget smuk dag at køre i kom desværre til en brat ende i Odense midtby, hvor BMW’en valgte at stå af – som i HELT af! 🤯🤬

Så var gode dyr rådne eller gode råd dyre (nok mest det sidste!). For hvad skulle vi nu gøre? En roadtrip uden bil besværliggør unægtelig missionen gevaldigt!

Men fat i Falck – vente i over en time i bagende varme – på jordens rareste Falck-mand. Os ind i bilen og afsted til BMW. 

Diagnosen på bilen fra de flinke mekanikere lød på en knækket motorkæde, hvilket efter alt at dømme er = en ny motor 💸💸💸 FARVEL BIL ⚰️🏺

Tilbage til et af spørgsmålene fra tidligere på dagen: Hvad gør vi nu? Et roadtrip uden bil er jo ikke helt det samme 🥴

Efter at have forsøgt os hos flere biludlejningsfirmaer, der INGEN ledige biler havde lykkedes det endelig at finde een.

Jeg ved jo, at kæresten helst ville køre BMW (eller hvis han selv kunne vælge, en Ford Mustang 😉), og han vil til hver en tid fravælge Toyota, Kia eller enhver fransk øse.
Så stor var “glæden” da bilfirmaet oplyste, at de eneste to biler de havde ledige var en Toyota eller en Renault 😂😂😂 Så nu tøffer vi så rundt i en ny Renault, med en meget emsig-navigationsdame som følgesvend 😝

Heldigvis er hotellet åbent og vi har fået vores værelse oppe på kvisten. Hyggeligt og fint.

På hotellets terrasse med udsigt til både den nye og den gamle Lillebæltsbro nyder vi nu en kølig og en smuk solnedgang, omgivet af en flok halvfulde madammer der taler om lavement og om at have en tennisbold mellem balderne (wtf!?).

Men udsigten er fantastisk og selvskabet skønt. Og i morgen når vores oplevelser nye højder – dét lover vi!😉