Bridgewalking og 2 dage i brummen

I formiddags fik vi rykket teltpælene op fra Hotel Severin i Middelfart efter en meget varm nat på kvisten.

Vi blev vækket af bulderende regn på vores vindue, og under morgenmaden stod det stadig ned i stænger ☔️💦

Den franske øse blev pakket og forude ventede en formidabel oplevelse (yes, det er mig selv der har booket 😜), men dén faldt totalt i kærestens smag: Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro. Det er SÅ genialt at booke sådan en oplevelse, når nu man selv har en stor flig af højdeskræk – ‘kæft du er dygtig P! 🙄

Nå, men vi blev – nu i strålende solskin – mødt af morfar Erik – vores guide – der tog os i gennem sikkerhedsprocedure, seletøj og broens historie. Og så begyndte “opstigningen” til broens gangbro. Sikkerhedslinerne blev kyndigt fastgjort og overvåget at morfar Erik. Og så var det ellers bare at traske fremad uden at kigge alt for meget ned.

1/4 ude på broen – ca. 60 meter over vandet – kiggede jeg ud og ned i vandet, og dér lå 2-3 marsvin og boltrede sig i vandet. Det er bare fantastisk at se dyr i deres rette element 🐬🥰 Hvor var vi heldige!

Heldige er vi måske også mht. den døde bil der nu forsøges genoplivet med nyt kædetræk så kryds fingre folkens for at operationen lykkedes 🤞🏼🤞🏼

Vel nede på landjorden, kørte vi fra varme og solskin direkte ind i en skybrudslignende byge af de tunge af slagsen. Den franske øse brokkede sig og tændte lys for og bag i et væk 🤣

Mellem regn, torden og lyn dukkede Bindeballe Købmandsbutik op, og dér træder man direkte ind i en helt særlig tidslomme. Nostalgien blomstrede og der var mere end en gang vi kunne nikke genkendende til de udstillede varer, værktøj eller en af datidens reklamer.

Da vi nu var “taget tilbage i tiden” slog vi et smut forbi Jelling og deres berømte sten. Jeg ved godt, at alting ofte føles større når man er barn, men jeg blev næsten skuffet over de to kendte sten – og især deres glasmontre indpakning 😏 alt skal efterhånden være så fint og strømlinet så alting ligner hinanden….æv!

Efterhånden var tiden inde til at køre mod vores overnatningssted i Horsens. Endnu engang testede jeg kærestens JA-hat (han tager den heldigvis sjældent af) men spørg lige om jeg var spændt på hans reaktion, da han skulle se HVOR vi skal overnatte de kommende nætter….??? Han joker ofte med at “sådan som han lever, skal han nok nå at få 10 år i skyggen”😜. Nu starter vi så med 2 overnatninger i Horsens Statsfængsel 🤣🤣🤣

Velkommen til os i Celle 3 – med tremmer for vinduet og toilet og bad på gangen. Og celleradioen? Den virker endnu! 😉📻