Temmelig tåget solskinsdag

Må jeg have lov til at sende en langemand efter meterologen på TV2 Vejret. Glad og fro lovede han, at i dag ville blive en flot solskinsdag (i perioder) til hele landet. Nu ved jeg ikke hvor han har trukket meterolog-kortet henne, men den vejrudsigt er simpelthen en ommer! Så langt fra virkeligheden har man simpelthen ikke lov at “ramme”!!!

Og på grund af den skønne vejrudsigt, havde vi hængt vasketøj ud til tørre fra morgenstunden og lagt store planer på denne kommende solskinsdag. Men av! -dét blev slet ikke som håbet (så tøjet er stadig vådt 😂). Og i stedet har vi stavret rundt i en tung suppe af tåge det meste af dagen.

Vi startede i Københavns Nordhavn, og havde sat os for at besøge Kaptajn Nalle. Desværre for os stod han i et indhegnet område som ved første øjekast ikke så tilgængeligt ud. Men kæresten er jo en dare devil, så han fandt et hul i hegnet og overtalte mig til, at vi skulle snige os ind den vej som et andet par forbrydere.

Med sit eget skib på slæb stod Kaptajnen og sled i det. Måske var det spil for galleriet eller også kom han ingen vegne pga at regnpytter og smat. Og allerede INDEN vi fik taget de obligatoriske billeder havde jeg fået “sok” i begge sko og mudder langt op af benene.

Hvis man ikke kendte mig bedre kunne man tro, at jeg var i gang med 2.dagen på “Roskilde”. Da billederne var taget tog vi samme kriminelle “løbebane” retur og vi blev ikke mindre mudret.

Fra Nordhavn over Østerbro gik turen mod Christiania. Yes – når nu vi var i gang med det ulydige og enormt kriminelle stak vi snuden ind på Staden.

Vi blev passeret af en joint-rygende mandsperson stort set som vi steg ud af bilen. Og hold nu kæ.. hvor det stank det madrasuld han havde fyret op under! 🤢. Det blev ikke meget bedre inde på Staden mht. “fremmedartet uldprodukter”.

Men derinde – overfor Loppen – sidder Green George, og kigger med ryggen til marked og Pusherstreet og med en lille grøn oase til venstre for sig.

Fra Staden gik turen videre til Skrædderholmen, og modsat Kaptajn Nalle og Green George, så skulle vi bruge noget længere tid på at finde Lange Liv. Ikke kun pga. den efterhånden meget tykke tåge, men også fordi hun rent faktisk sidder et sted hvor man ikke kan køre i bil til men skal ud og lede, hvilket vi synes er det fede i de her trolde-jagter.

Faktisk må jeg desværre også oplyse, at The Boss er flyttet hjemmefra efter en tårevædet afsked i går. Heldigvis flyttede hans yngre bror – som pt. går under navnet Direktøren – ind. Og turen i dag var altså Direktørens jomfrutur (dét får altså en klang af noget helt forkert, men dét er det altså SLET, SLET IKKE!).

Da troldejagten sluttede manglede sidste punkt på dagsordenen: Besøg på Flyvergrillen (ynglings flyspotter sted). Skulle du have glemt det, så kan jeg altså gå helt i stå ved synet af en flyver (altså ikke på den der “jeg står med min fedtede kikkert og blok og noterer alle fly jeg ser”-måden!!!). Men jeg har været så heldig at besøge flyverparadiset Maho Beach på Sint Maarten, som VIRKELIG er himlen for fly-elskere. Og i dag var MEGET langt fra dén oplevelse – læs her om min tur til Maho Beach.

For der var ikke meget fly-paradis-over Flyvergrillen eller startbanen. For alt var indhyllet i tæt, tyk tåge, og da Emirates-flyet buldrede forbi os, kunne vi ikke se om det nogensinde kom i luften pga. tåge. Så vi vendte Direktøren og kørte hjem, glade og lidt trætte.