The Mediterranean Sea – Rhodos – cancelled

Kan du huske at jeg i går skrev at det blæste op på Mykonos. Det gjorde det i den grad, faktisk så meget at kaptajn Costas har måtte opgive at ligge til kaj ved Rhodos, da vinden var for kraftig på skibet ind mod kajen. Så trods alle hans anstrengelser blev han og myndighederne på Rhodos til sidst enige om, at det ganske enkelt var uforsvarligt for både mennesker og materiel at kaste anker.

Så nu er vi på vej mod roligere vande omkring Kreta, som vi efter planen skal besøge i morgen. Når nu kaptajn Costas fortæller at der ved Rhodos var vindstød på op til 58 m/s og 2-3 meter høje bølger, så forstår og respekterer man hans beslutning. Det betød samtidig at skibets eventafdeling personificeret ved “Simon” har måtte lave et nyt underholdningsprogram til vores havdag. Samme Simon afslutter i øvrigt SAMTLIGE sine speaks over højtaleren med: WUU-HUUH! Også dem kl. 08:00 😵‍💫

Men som du sikkert allerede har gættet har jeg pløjet mig igennem underholdningsprogrammet og nøje udvalgt os de aktiviteter vi skal deltage i – og vi har et stramt program 😜 Alverdens quizzer om musik, flag, “pic to words” og general trivia skal pløjes igennem. Kæresten er ikke helt tilfreds da han ikke kan se hvornår hans middagslur skal være…. Han er sikkert stadig småærgerlig over, at vi ikke nåede origami-holdet 🤪

Men vi nåede heldigvis både “55 staying alive” og flagquizzen. For at starte bagfra så var vi lidt mere end middelmådige i flagquizzen, mens vi i “55 staying alive” – sammen vores hold (4 briter og 3 amerikanere) fuldstændig udraderede modstanderholdet (en pose blandet fra USA og Canada 😉 ). Vi skulle alle dyste 1:1 mod modstanderholdet og vi satte rekorder og var rigtige gode. Se det taler jo direkte til mit vinder-instinkt!

I morgen skal vi – hvis vejret og kaptajn Costas vil – gerne lægge til ved Kreta. Her skal Knossos og Heraklion besigtiges (jeg kan stadig ikke lade være med at trække på smilebåndet, når amerikanerne siger Knossos (de udtaler det som nosses – thi hi og fniiiis). Men vi skal altså være kulturelle i morgen 🤓

Billedet er fra tidligere på turen 🙂