Om skiture, tallerkenlifte og bedstemødre

Nu varer det ikke længe før end kæresten og jeg napper en lille smuttur over dammen.

Til sådan en lille smuttur behøves nu – udover alm. pas og flybiletter – også vaccinepas, negativ covid test og en gyldig ESTA.

Så det kræver lidt forberedelse og her de sidste dage også is i maven og nerver af stål (Charlotte Birchows baller af stål er som blød smør i denne sammenhæng!).

For rundt om os falder folk som fluer for Covid og det gør det virkelig nervepirrende at begå sig i øjeblikket. Men vi krydser fingre, lige bortset fra når vi vasker eller afspritter dem – altså fingrene!

Med i kufferten skal også vintertøjet, for pt. er temperaturen (og især chillfaktoren) isnende kold på destinationen, så kold at Lapland nærmest ser lunt ud i forhold.

Men jeg overlevede Lapland på egen hånd, og denne gang har jeg både kæresten, lillepigen, hendes forældre og lillebror og ikke mindst vores værtspar med, så mon ikke det går alligevel?!

Forresten så har vores værtspar lejet en hytte i New Hampshire for et par dage. “Drengene” taler om skiløb måske endda snowboard.

For mit vedkommende bliver der dog INTET af den slags! Ikke efter min hidtil eneste skitur i svenske Sälen, hvor jeg skaffede en bedstemor et blødende øjenbryn i “karrusellen” for børn og nybegyndere. I det her tilfælde var nybegynderne i karrusellen mig på lyv-og-tyve og 2-3 små rollinger i alderen 3-4 år, der sagtens kunne det der med brædderne (irriterende møgunger!).

Stakkels, stakkels bedstemor! Dog var hun selv lidt ude om det…….eller….🥴

Men jeg hverken slog eller sparkede den rare dame, faktisk var det ikke i nærheden af noget der minder om fysisk kontakt….det var bare noget med en vildfaren tallerkenlift…

Okay den køber du ikke!

Altså kort fortalt: jeg trampede storsvedende rundt i den der karrusel sammen med møgungerne. Den ene unge faldt, og hans bedstemor løb ind og begyndt at trøste. Men i stedet for at løfte ungen ud blev hun siddende…..i mit spor. Og jeg havde jo ikke styr på hverken speeder eller bremse. Så jeg valgte at forsøge at ændre retning til ligeud. Det gik faktisk skidegodt – YES! 👍🏼

Kort efter dén succes opdagede jeg, at den tallerkenlift jeg indtil nu havde klamret mig til, ikke kunne strækkes længere. Så der var kun en mulighed tilbage og det var at give slip. Som sagt så gjort – men i samme øjeblik rejste bedstemor sig op og SMASK! så ramte tallerkenliften hende og hun gik omkuld. Så nu løb møgungens mor ind for at hjælpe sin egen mor der nu – godt groggy – måtte hjælpes hen til nærmeste bænk med blodet løbende ned ad kinden….

Kæresten mente nu, at jeg var klar til børnebakken – men dét var jeg på ingen måde!

Så for alles skyld holder jeg mig langt væk fra pisterne og især karrusellerne 😜

Men vi skal afsted og se dejlige mennesker som vi ikke har set siden sommeren 2019 OG VI GLÆDER OS!!!

Følg med på bloggen for flere fortællinger, gode grin og flotte billeder.