James Bond i 11 km højde

Der er ikke noget så skønt som når man bliver inviteret ud.

Senest var det kæresten der inviterede på biftur, men pga. Covid har det ikke været muligt at gennemføre. Og det selvom det var selveste James Bond der skulle stå for underholdningen. Dét vender jeg lige tilbage til 😉
Og spoler frem til i går, fredag. Her skulle vi – kæresten og jeg – ENDELIG til Boston og gense venner og familie.

Turen startede fint i Kastrup. Trods det at SAS havde proklameret, at man skulle komme i ekstra god tid, for der var mange der skulle tjekkes ind og mange dokumenter der skulle gennemgåes.
Og vi så ved selvsyn for 14 dage siden hvor lang køen var. Så vi mødte op 3,5 time før afgang (normalt siger man 3 timer før til USA).
Så stor var vores overraskelse da der ingen – som i INGEN – kø var overhovedet!

Indtjekket kom vi hurtigt igennem security. Derfra tog vi et raid igennem den toldfrie, hvor en yderst frisk kassedame, “truede” med, at hvis vi brød forseglingen ville “toldernes indavlede, bidske hunde komme og skambide os”. Så det lovede vi ikke at gøre – Ama’r halshug! 

Dernæst kunne vi kaste os i et par store fede lænestole i Aviator Lounge og bare slappe af og vente på at det blev boarding tid. Som sagt så gjort!

Damen ved indtjekning havde godt nok nævnt at der ikke var så mange med flyet, meeen at vi hver fik en tom række at sidde på (og senere hvile på) var blot et ekstra stort plus.

Og som altid er der jo underholdning indbygget i sædet foran – herunder naturligvis film, også de nyeste udgivet….

Og sørme om ikke de viste den nyeste med James Bond.

Så nu mener kæresten altså, at bifturen er indfriet og vi er kvit. Ingen sodavand, popkorn eller slikpose, kun den gratis vand vi fik udleveret fra kabinepersonalet 😏 Nærigrøv!!!

Nå, vi nåede til New York og frygtede det sædvanlige kaos, men til vores store overraskelse gik det forbavsende let.

Flyet til Boston var dog forsinket, men det indhentede vi da vi kom i luften. For i stedet for 1 time og 20 minutter tog det blot 36 minutter(!!!). Hurra for medvind på “fly-stien”! 😂😂😂

I Boston blev vi hentet af vores værtspar og de tog os ud og spise inden det blev sengetid.

Så skønt at være tilbage❣️