Bienvenido a Miami

Så blev det dagen hvor jeg og min rejsemakker Sus, sagde farvel til kolde og regnvåde København og goddag til varme og (lidt) regnvåde Miami…. ☔️

På en tidligere tur til Miami, sagde receptionisten: It NEVER rains in Miami and if it does it is only for 1 hour! (What??)

Nå, men vi tog afsted og rejser – som altid – under aliasserne Birthe & Ulla og bilder os ind at så kan vi gøre (lidt mere) hvad der passer os (….som om et alias kan ændre på det 🙄😂).

Birthe havde checket hele rejseselskabet (på 2 personer) ind og bedt systemet om at sende mobile boardingpas – det var også sket – men for en gang skyld havde Ulla ikke ville ødelægge noget og havde derfor ikke downloaded sine egne boardingpas. Så da vi stod ved security’en i Kastrup, måtte vi pænt vende om og gå ned til skranken så de kunne blive printet ud. 

Alt gik fint indtil vi kom til München. Her var endnu et Security-tjek og igen var Ulla aka Sus den heldige udvalgte.

Hun blev sendt venstre i køen og dermed igennem FULDT tjek – af med sko und alles!

Jeg selv blev sendt til højre og kunne gå direkte til gaten. Synes også ved nærmere eftertanke at hende Sus ser lidt mere kriminel ud end mig, så jeg forstår godt at de er obs på hende 😂😂😂

Jeg har før hørt/læst at hvis der er s’er på dit boardingpas så bliver du udvalgt til ekstra kontroltjek. Pjat, har jeg tænkt hver gang. Men da Sus kom ud fra Gestapos hovedkontor, var der dælme fortrykt 4 fine s’er på Sus boardingpas fra München til Miami. Tilfældighed – I think not!

I flyveren kunne vi se Danmark tabe til Frankrig og Argentina og Messi rette lidt op efter forrige kamps dårlige resultat. Det gjorde unægteligt flyveturen lidt lettere trods det kedelige resultat for Danmark ✈️⚽️

I Miami landede vi i fint vejr: sol og næsten skyfrit. Så vi glædede os naturligvis til at komme ud i vejret. Men solen nåede at gå ned og månen op før end vi var kommet igennem immigration. Over 2 stive timer ventede vi i kø som en flok får på vej til slagtning. Og denne gang var det ikke kriminelle-Sus der var skyld i ventetiden!

Men til sidst kom vi igennem og fandt bussen til South Beach og vores yndlindshotel.

Vi fik lidt mad i maven og så skulle vi i kassen efter at have været oppe i næsten 20 timer.

I dag startede med proviantering til strandtur inkl. morgenmad.

Og vi nåede da også på stranden og indtage morgenmaden før første regnbyge satte ind. Ind under parasollen med os og vente på tørvejr. Så ud i solen i 1/2 times tid før næste skylle. Lidt irriterende når nu man er på solferie 😎

Men derfra brød solen frem og den så sig ikke tilbage de næste 4-5 timer 👍🏼☀️

Dagen sluttede med slentre-shoppe-tur og en god omgang aftensmad inden vi hoppede i dynerne. Så nu siger vi godnat, mens de første af jer er ved at sige godmorgen 😴