Maho Beach – Take your seats for landing!

Maho Beach – Take your seats for landing! Et jetfly gør klar til afgang og ruller ned for enden af startbanen (som også er starten af landingsbanen 😉). Motoren er tændt, men først da piloten giver fuld gas, buldrer motorerne hidsigt og jorden vibrerer af de mange kræfter der slippes løs. Publikum jubler og der filmes og knipses billeder i et væk 📸✈️

Endnu engang blev vi ikke skuffet på Maho Beach.

Grundet flere november storme stod vandet meget højt på stranden hvilket betød mindre sandstykke og færre gæster og dermed mere “lege”-plads til os andre.

For der er bare noget ganske særligt ved at have en flyvemaskine komme blæsende ind lige over hovedet.

Der kom propelfly, private jets og større rutefly i et væk. Nogle gange var der liiiidt langt mellem snapsene (de store fly) og andre gange kom de som perler på en snor.

Og når der ikke kom fly ind, fløj der andre ud.

Sol, vand og duften af brændstof var blandet til perfektion. Så med fare for at gentage mig selv: Maho Beach skuffer aldrig!

Tilbage på skuden, slog vi forbi baren og tankede op på strawberry daiquiris, satte os og nød solens sidste stråler.

Ulla forlangte at blive siddende og se solnedgangen, uagtet at Falaflen var igang med at vende skuden og ligge fra land. Det resulterede selvfølgelig i at Ulla missede sit Kodak-moment og blev mopset og så spildte hun gudhjælpemig af sin 2. strawberry daiquiri (så blev hun rigtig mopset!).

Tror det var godt at Falaflen ikke indfandt sig i vores nærhed (også selvom det var orientalsk aften😜).

PS! Han “kører” faktisk temmelig elendigt her til aften! Måske han har kigget lidt for dybt i uzo’en eller er gået ned på hvidløg?!?!