Bryllup i Boston og silende regn i Seattle

Puha! Det har været en hæsblæsende uge. Så her kommer en lille update.

Søndag var BRYLLUPSDAGEN for familiens ældste datter og hendes SWAT-politimand.

Vi glædede os til at se, hvordan det hele løb af stablen. Blev brylluppet ligesom på film eller blev det som vi kender det hjemmefra?

Herovre har man jo også rehearsal dinner. Altså en gennemprøvning af hele ceremonien og derpå en efterfølgende middag.

Vi deltog ikke i prøven men i den efterfølgende middag. Og hold nu op et lydtæppe vi blev mødt af!

Vi var vel omkring 30 personer i lokalet og akustikken var så dårlig, så det var umuligt at føre en samtale hvis ikke det var med din sidemand.

Det hjalp så heller ikke på lyden, at der var fri bar med tilhørende laaaaang cocktail-liste 😜🍹🍸

Tilbage til søndag. Her brugte især husets mandlige beboere timer på at stille borde m.m. op på det sted hvor vielsen og den efterfølgende fest skulle holdes.

Alt blev rykket, pyntet og gjort klart til at bruden og hendes far kunne gå “down the aisle” i smukt solskinsvejr kl.16:00.

Der var naturligvis brudepiger og brudesvende, der var lillepigen der – med lidt besvær – trak sin lillebror  og lille kusine i en fin lille trækvogn.

Og nårh ja, så var der jo de to “blomsterpiger” Travis & Jordan, der fra deres mavebælter (der sad udenpå deres habitter) smed hvide rosenblade for bruden at gå på.

Hold nu op hvor var det et sjovt indslag og drengene holdt masken, med den cooleste håbløs/ligeglad-attitude de overhovedet kunne finde.

Bagefter var der ostebord, cupcakes, donuts og BBQ.

Der var DJ og dans men da de begyndte på karaoke smuttede vi hjemad.

Vi havde en dejlig aften og dét er vel egentlig det der tæller.

Fast forward til igår hvor vi så nåede til regnvåde Seattle. Flyveturen fra Boston over Charlotte til Seattle gik glat. Bagagen var også med hele vejen 👍🏼

Så manglede vi bare at finde en skudsikker æske der kunne bringe os til hotellet🚕

Vi hustlede os til en fastpris hos chaufføren – den var 8 $ lavere end UBERs pris og hvad vi havde fundet andre steder, så afsted med os.

Og da vi havde kørt længe og han pludselig drejede ind i en gyde, var jeg tæt på overbevist om at NU blev vi rullet!!! Så meget for en lavere pris! 🤦🏻‍♀️

Rullet blev vi gudskelov ikke og vi nåede frem til hotellet hvor vi kunne kravle i seng og konstatere at ikke alle er søvnløse i Seattle.