Impulskøb

Forleden “kom jeg til” at købe et minicruise til Oslo – UPS! 😬🫣😂 Intet Black Friday eller noget, bare hov, nu har jeg købt en tur til Oslo 😆

Heldigvis har kæresten jo næsten altid sin JA-hat på, så han var med det samme med på ideen.

Måske var det ikke det mest gennemtænkte køb, med tanke på efterårsstorme, temperatur og andre vejrfænomener.
MEN der er ABBA-night (jeg var solgt allerede dér!) og det bliver en fest og vi får det skide skægt!
Så kan prammen gynge lige så meget den vil, så længe vi bare gynger i takt med musikken 😜 

Men må da indrømme, at vi nok begge er spændte på forholdene ombord. Vi kommer fra de udenlandske krydstogtskibe som ofte kan være lidt “for pyntede” og det mistænker jeg på ingen måde DFDS for at være 😏

Faktisk fik jeg lidt en “Ryan Air”-oplevelse da jeg bestilte. For efter valg af kahyt, kom alle tilvalg som morgenmad og aftensmad og vupti var prisen fordoblet, selvom vi har gjort hvad vi kan for at nedbringe udgifterne og selv medbringe proviant i form af drikkevarer og mad til om aftenen.

Vi er jo vant til at maden er med i købet, så her var første forandring.

Men vi glæder os til hele turen, til ABBA-night, til en hel dag i Oslo (første gang for mig, hvis altså man ikke regner min Corona-ramte-sprint gennem Gardermoen i sommer med 😮‍💨✈️) og hjemtur med hyggelig minijulefrokost 🎄🎅🏼

Kryds fingre folkens for at det bliver lige så fedt som forventet 🤞🏼