Party i provinsen 

Vi var dårligt nået ombord før det i en lind strøm væltede ind med mere eller mindre fulde mennesker og folk med rollatorer. 

Hold nu helt op! Vi ramlede lige ind i diverse julefrokoster med folk så stive, at voksne mænd ikke turde gå alene ned ad trapperne i deres branderter og hvor blikkene var så døde at Grauballe-manden lignede et festfyrværkeri i forhold.

Det fik vi glæde af senere til ABBA-night, hvor de nu endnu mere stive mennesker var nødt til at holde fast i barren rund dansegulvet eller klamre sig til sin dansepartner eller kammerat for at holde sig i nogenlunde lodret position.

Desværre havde også fornøjelsen af et hold på 10-15 stk “intelligenser”, der var så fulde at de flere gange var tæt på at ødelægge det for alle os andre ved deres eminent dårlige opførsel og dømmekraft.
Så der var virkelig dømt party i provinsen (kan man egentlig kalde internationalt farvand for provinsen?).

På et tidspunkt blev det deres fuldemands-dans så vild at kæresten (jep ham der ikke blander sig i konflikter og normalt er enormt overbærende) rejste sig op og bad dele af selskabet gå væk fra området hvor folk sad. Mest fordi de flere gange var ved at falde henover folk (nogle af dem ældre), flere gange var bombet ind i os og så, nårh jah, så kunne de potentielt selv kunne komme til skade – ikke at de ville opdage det, men blod sviner og pletter 😉

Desværre blev han mødt af en flabet knægt, der på ingen måde var forstående.
Men de forsvandt trods alt fra vores område.

Lørdagen startede med at de ikke kunne få landgangsbroen til at fungere, så det tog lidt tid før alle kom i land. Faktisk er var der tvungen landgang for alle – også drukmåsene fra aftenen før – der var bestemt ikke meget fest over dem i Oslo frostkolde vejr.

Men forude ventede en skattejagt i Oslos gader på vores lejecykler. En skattejagt hvor det gjaldt om at finde ledetråde til næste post og samtidig med at vi fik historien om Oslo og kom rundt og så alle de gængse turistattraktioner som det royale palads, Stortinget, Nobel Peace Center, Rådhuset og meget mere.

Dagen startede ud med snevejr og bidende kulde. Sneen fortog sig hurtigt men kulden blev hængende. Og vi var da også pænt kolde da vi efter tre-fire timer returnerede til prammen.

I aften står den på julefrokostbuffet, så det bliver hyggeligt nok. Og vi har bord tilpas tidligt så vi forhåbentlig undgår “intelligenserne” eller nogle af deres artsfæller fra i går😏