Harvard og rene underhylere

Dag 1 stadig uden bagage (😡) men vi har jo fået lovning på at den kommer inden middag👍🏼 (yeah right!?). Nu er kl.22:15 og ikke skyggen af vores bagage. 🤬 Håber brand-byleme, at den arriverer i morgen!!!

Men søndagen blev brugt i dejligt selskab til Marshfield Fair. Det kan bedst beskrives som et stort kræmmermarked med dyr, tivoli og traktortræk – yiiihaaa!!!

Efter ikke at have set vores kufferter siden lørdag formiddag på Cuba, var gensynsglæden stor da de blev leveret i Pembroke mandag 🎉🎉🎉. De kom faktisk meget kærkomment, fordi vi nu hverken havde rene underhylere eller vores tandbørster. Men inden gensynet havde vi nået lidt shopping på rejseforsikringens regning, mere så vi ikke gik rundt i bar r..
Da vi havde fået styr på underbenklæderne og mundhygiejnen, tog vi en tur til Harvard University. Sikke dog et kæmpe område!!! Men: Been there – done that – ✅

Bagefter var kæresten i sko-powershoppe-mode og han fik særlig hjælp til at bære sin indkøbspose af lillepigen (hun og posen var næsten lige store 🙂 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *