A trip down memory lane

I dag tog vores tour-leif’er os med på den helt store tur tilbage i tiden – sådan cirka 40-45 år!
Vi fik set der hvor min onkels gamle butik lå – som også er stedet hvor han mødte min faster 🥰 Vi fik set kirken de blev gift i og huset hvor onkel og faster stiftede familie og hvor både kusine og fætrene voksede op.
Det var tydeligt at vores tur-leif’er selv blev ramt af følelser over at genopleve deres gamle hood, så det var heldigvis spændende for os alle at se.

Derefter tog vi til The public Market i Milwaukee – der bedst kan sammenlignes med Torvehallerne i Kbh.
Frokosten blev også indtaget i Milwaukee, på et sted der reklamerede med “Burger madness” 🍔
Fastfood tænker du, men nej at det kan tage så lang tid at servere 4 burgere må virkelig gå under betegnelsen really slow food 😉

Vel tilbage i Kenosha, hægtede vi fætter Mike af og tog på en lille “pubcrawl” med fætter Boyd. Her besøgte vi flere mikrobryggerier og drengene fik smagt på flere forskellige typer mere eller mindre hjemmebrygget øl – de så ud til at kunne lide det de fik, for ned røg det da 😜

Hjemturen gik gennem et “not so nice area”, hvor der åbentlyst sælges stoffer og våben. Der rullede vi så lige vinduerne op imens vi passerede gennem området og vi to danskere sad pænt stille da vi passerede et hus med 4 mænd på terrassen, der ikke ligefrem lignede Guds bedste – eller næstbedste – børn, og hjælp hvor de stirrede ondt på os 🥺😬

Vi sluttede dagen af med et besøg hos min faster. Hun har ikke været i Danmark eller talt dansk i de sidste 50 år, så det hele forgår på engelsk. Dog spurgte jeg ind til forskellige ting fra hendes barndom og ungdom, og her kom vejnavne m.m. på flydende dansk.
Vi så også på en masse porcelænplatter fra Royal Cph og B&G og her kunne vi lære fætter Boyd lidt om Danmark.

Efter en lang dag med mange oplevelser, sluttede vi dagen på en nærliggende restaurant inden vi gik på værelset og gik totalt omkuld. Vi blev dog vækket af et større uvejr, der fik regnen til at buldre på vinduet og på den metalkasse lige nedenunder der huser den udvendige del af vores aircondition…. Og nårh ja, så tordnede det også – og jeg ææææælsker bare torden….NOT! ⚡️🌧😳😐
Tirsdag venter oplevelser i Chicago – første opgave er er finde hen til togstationen…..🚂