Bohemelivet i strandkanten

Idag stod vi op til en fuldstændig overskyet himmel og køligt vejr – dét ligner da ikke noget når nu vi er på solferie!
Anyway….den fuldstændige impulsive tur idag gik til Venice Beach og bohemelivet i strandkanten. Her ligger fine, smarte butikker side om side med street art-kunstnere, souvenirshops, restauranter og andre gøglere. For ikke at tale om antallet at hjemløse der har “til huse” her…..de har læderlænestole og musikanlæg i deres ydmyge, men efterhånden knap så mobile “hjem” – er det så egentlig politisk korrekt at kalde dem for hjemløse?! Aner det ikke, men de fleste så nu ud til at nyde tilværelse og det er jo nok så vigtigt.

Altså startede vi vores tur fra Venice Beach Boardwalk med retning mod Santa Monica Pier. En gå tur på små 3 km, i efterhånden fint solskinsvejr.
Alle butikker og gadesælgere med krims-krams og andet spændende blev besøgt, vi undlod dog at kigge nærmere på de boder der åbentlyst solgte weed og andre “bønner” – for jeg bliver aldrig SÅ grøn og miljøbevidst 🤢😜🤪😜

Halvvejs på ruten mødte vi et bryllupselskab der var på vej til en ceremoni på stranden. Jeg blev shanghai’et til at tage billeder af selskabet, og det hele var vældigt festligt – flere af gæsterne kom endda helt fra Elfenbenskysten.
Men bryllup måtte være bryllup for vi skulle videre mod Santa Monica.

På boardwalken er det lavet sådan, at der både er fortov og cykel/løbehjul/skateboard-sti, men til tider går det vildt for sig med turister på transportmidler de ikke er vant til og “indfødte” der bare jerner afsted, men på forunderlig vis kommer ingen til skade.

På “vores” strand – Santa Monica Beach – mellem de to sidste livreddertårne, slog vi lejr. Herfra er det copy paste af sidste besøg. Studere mennesker, opretholde væskebalancen og påsmøring af solcreme.
Og præcis som sidst, gik vi op på The Piers yderste beværtning og fik øl, cola og en enkelt strawberry daiquiri 🍓og lyttede til lidt live musik, inden vi vendte snuderne hjemad, trætte men glade ovenpå en dejlig dag.