Just another walk in the park

Dagen idag startede – gudhjælpemig – med totalt overskyet vejr igen 😤

Vi havde fundet en fin lille park der blev anbefalet på flere forskellige internetsider, som ”a place to go” i LA.
Så vi hoppede hjemmevante på linje 704 og halvanden time senere stod vi på Echo Park Ave, og søgte direkte mod parken.
Og mann blev vi skuffet over størrelsen! Men vi måtte senere erkende, at det ikke er størrelsen….(😜🤪) men gørelsen, der gør udslaget.
Denne fine, lille park havde det fineste “wildlife”, i form af skildpadder, hejre, guldssmede, fisk, canadiske gæs (hvor mange går der til en dunjakke?? 🤔), sommerfugle og andre større flyvende insekter.
I søen voksede naturligvis åkander men også imponerende store, flotte lotus-blomster.
I midten af søen skød to springvand højt i vejret og på vandet trampede familier rund i vandcykler der var udsmykket som store svaner.

På vores tur rundt søen fløj et kæmpe insekt ind i min hårknold, og hvad gør min kærester – den store gentleman – han hugger min knold sådan een for at få dyret væk. Uheldigvis var det lige for øjnene af en mor og hendes tre børn, hvoraf den ene imponeret sagde “oh, he hit the beetle!”. Hallo brormand – det var mig han ramte!! 🦗🥊
Denne lille beetle var på størrelse med en god gammeldags 5-krone fra før de fik huller i – yaks, den var stor og ulækker
 SÅ meget for deres wildlife 😉

Efter denne overlevelsestur i den vilde natur (😜), nappede vi bussen tilbage til selveste Beverly Hills. Her slentrede vi en tur ned ad Rodeo Drive, og for de særligt indviede spiste vi frokost på Lisa Vanderpumps restaurant, Villa Blanca der ligger en gade fra RD – wup wup! ✨💫
Super flot restaurant, med super sløvt personale, men med super god mad 😋
Desværre så vi ikke ejeren, Lisa Vanderpump eller andre fra hendes slæng ☹️ så vi luffede af igen efter maden. Vi talte lidt med en norsk dame der – lige som jeg – havde lokket familien med på Villa Blanca i håb om at se ejeren eller een fra slænget, men hun forlod stedet lige så slukøret som jeg.

Da frokosten var overstået skulle Rodeo Drive gennemgåes, og udover diverse hamrendedyre designerbutikker, var største underholdning da en knægt i en Lamborghini blev stoppet af en cyklende politibetjent. Betjenten troede simpelthen ikke på, at føreren var gammel nok til at køre bil, men han var 16, så betjenten kunne intet gøre. (Fortalt af betjenten selv efterfølgende).

Kort efter steg vi atter på linje 704 i retning mod Santa Monica og vores hotel.

I morgen venter endnu en dag, lur mig om den ikke går mod stranden 😉☀️⛱

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *