Ferie i sigte

Så ligger jeg her, med snuden i vejret og med næsespray og kleenex indenfor rækkevidde. Med våde øjne og lyder som en sprød 14-årlig knægt med en stemme så meget i overgang at den for altid vil være tabt for det danske drengekor!

Men selvom alt på overfladen ånder fred og idyl (dét gør det jo heller ikke, vel søløve 🙄) så er der faktisk kun 7 dage til flyet letter – forhåbentlig med mig ombord – og jeg har hverken lavet pakkeliste eller noget der minder om. Selvom billetten kun er booket med cabinbag, så vil det jo være åndsvagt ikke af kaste noget i tasken før afgang.
Men faktisk har jeg ikke engang alt “udstyr” hjemme endnu, så krydser fingre for en levering senest fredag🤞🏼

Modsat hvad jeg altid søger ved en ferie (kort opsummeret: sol og varme) så er dét skiftet ud med kulde (og forhåbentlig sne – WTF!?!😂).

Jeg skal lade det være usagt om min all time favorit TV-person, Mikkel Beha (han er altså sød 🥰), har haft en lille-bitte smule indflydelse på valget af min kommende ferie destination med sine programmer “Kurs mod nord”, eller om det slet og ret var den søde reklame fra Finnair der gjorde udslaget – ikke desto mindre så skal jeg snart mod nordlige himmelstrøg.
Og sidder du nu og tænker: Hvad er den af, skal P på skitur!? Så er svaret: Nej, dét skal jeg fa…. ikke!!! Det er en ferieform der trækker alt for store veksler på min i forvejen tyndslidte tålmodighed, og det magter jeg simpelthen ikke at ødelægge min ferie med!!
“Jamen hvad skal du så?” Ja, dét må du læse mere om i næste indlæg 😉