Russiske banditter og et spærret kreditkort

Så har jeg efterhånden sluppet ladegrebet på næsesprayen og tunnelsynet er skiftet ud med  alm. bredformat.
Pakkelisten er lavet og leveringerne fra suveræne Sportigan Brønshøj og Butik Livstil i Vanløse er i hus, så nu kan sne og kulde bare komme an ❄️

Eneste minus i denne spændende forberedelsestid tikkede ind i eftermiddags – en sms fra banken: Visa/dankort med kortnummer 4571 XXXX XXXX XXXX er blevet spærret.

WTF!!!!

Her var gode dyr rådne (= gode råd dyre 🙃)

Fat i både banken og Nets der begge steder kunne bekræfte at kortet var suspenderet (lukket) pga. mistænkelige transaktioner. Og inden du lader fantasien og de sjofle kommentarer løbe af med dig, kan jeg oplyse, at det øjensynligt er nogle banditter i Rusland der står bag disse mystiske transaktioner 🤬 (det er egentlig utroligt hvor mange gange man kan synge linjen fra Jul i Angora: “……hva’ er’t I si’r I fe’e russersvin?” og stadig være en kende indebrændt og samtidig synes at sætningen giver en hvis tilfredsstillelse! 🎶🎵🎶)

Nå, men Svetlana og Oleg må finde en andens kort at købe julegaver for, for mit er jo spærret (og på det nærmeste allerede tømt 😜). Og den i øvrigt ikke super empatiske bankansatte jeg havde “fornøjelsen” at tale med, har bestilt er nyt kort som næppe når frem inden afrejse 🤔 Fedt! Not! 😡

Så jeg må nok indstille mig på, at skulle tage en tjans eller to på julemandens værksted eller klø Rudolf på maven en ekstra gang hvis det begynder at knibe med finanserne i det høje nord 🦌🎅🏼
Men på den anden side, noget skal jeg jo fortage mig udover at danse på grænsen af polarcirklen 🥶