Tak for et godt rejseår

Så går dette fantastiske rejseår mod sin slutning og et kort tilbageblik på årets rejser er bestemt ikke for meget på årets sidste dag.

Jeg startede året med en tur i “Peter von Scholten’s fodspor”. Og besøgte blandt andet to øer i det tidligere i Dansk Vestindien – St. Thomas og St. Croix. Helt fantastisk var det at “gen-opleve” en del af Danmarks historie – on location – hvis du forstår 😉 Også øerne St. Kitts, Antigua og flyspotter paradiset Sint Maarten blev besøgt 🥰✈️

I maj blev det Baltiske Hav indtaget, med besøg i flere af hovedstæderne omkring. Især besøget i estiske Tallinn stak helt af med en fantastisk tur i “det gamle Sovjet”. Med remedier (herunder bus, billeder og uniformer) a la Sovjet i 1980’erne – virkelig gennemført og helt suverænt!!!

I Rusland besøgte jeg Skt. Petersborg og Opstandelseskirken. Nu er jeg hverken religiøs eller på anden måde regelmæssig kirkegænger, men den kirke var/er virkelig et nummer for sig og helt klart et besøg værd – så smuk 🤗

Da det blev sommer tog kæresten og jeg over “Atlanten” og besøgte først min familie i Kenosha en times kørsel fra Chicago, og bagefter tog vi til L.A. og holdt en uges ferie. Til sidst besøgte vi hans familie og vores fælles venner i Pembroke udenfor Boston.

I Boston gjorde opvisningen med det britiske Royal Air Forces “Red Arrows” stort indtryk. Det er så specielt, at se disse jernfugle flyve i så skarpe formationer og i en hastighed der svarer til det tredobbelte af max-hastigheden på en formel 1 bil 🏎

I slutningen af november dampede jeg afsted igen. Og til manges store overraskelse gik turen nordpå til den finske del af Lapland. Og kort fortalt så var det var skide koldt, virkelig smukt og super sjovt! Og da jeg tog hjem var jeg i den grad tanket op med fantastiske oplevelser!
Nu hvor 2019 går på hæld, kunne vi (kæresten og jeg) konstatere at der var mere end 4 måneder til næste omgang oplevelser og ferie (Miami og yndlings hotellet Townhouse Hotel & krydstogt i Caribien), og dét medførte straks voldsomme ferie-abstinensfornemmelser herhjemme. Så derfor måtte vi liiiiige booke en uge sydpå til først i det nye år. Så nu er der atter ro på bagsmækken med udsigten til ferie i nær fremtid 😜 Mere om det på bloggen når tiden når dertil 📝

Her og nu vil jeg meget gerne benytte muligheden for, at sige (eller rettere skrive) TAK! til alle der læser med og kommer med sjove/søde/opmuntrende kommentarer og beskeder til mig i forbindelse med mine rejseindlæg på min blog – 1.000 TAK! 🤗
Til slut vil jeg gerne ønske alle et rigtig godt nytår – pas godt på Jer selv! Og jeg håber – naturligvis – at vi “ses” igen i 2020 🤗🎉