Downtown Kjellerup og re-match

Selvom vi bor i whiskey-tønder, fik vi leveret morgenmaden lige til døren. Der manglede bestemt intet (dvs. kæresten mente godt der kunne være smidt en omgang Underberg i posen 🤪) Han skulle nemlig ud på en 18-hullers omgang golf på en lokal bane…..og på kærestens “hjemme-golf-bane” har de lært ham at drikke “sigtevand“ undervejs, og her vil en Underberg eller anden skarp med fordel kunne bruges 😉

I mens han spillede golf, skulle jeg have tiden til at gå, så jeg spændte vandresandalerne på – og trodsede elementernes rasen i form af regn og blæst – og gik til Downtown Kjellerup, eller er der egentlig uptown? Her ligger både en SuperBrugsen, en Rema1000, en Fakta, samt et par benzintanke, en grillbar og en “kinøjser” 🍤 et par tøjbutikker og hele 3 genbrugsbutikker (!?!?!!) Hvor meget gammel ragelse kan man ha’ i så lille en flække med 5.119 indbyggere???

Nå, men til vores held var fiskebilen i byen, og her snakker vi ikke et lille ildelugtende, småsnusket fiskeudsalg. Næ, nej, vi snakker en kæmpe lastbil – uden lugt af fisk – der smækker siderne op og sælger alverdens lækkerier fra deres fine montre. Så jo, vi fik os en god og lækker frokost – og der var rester til aftensmaden 😜

Velankommet til hytten og efter et bad, viste vejret sig pludselig fra sin flotte side, og jeg røg selvfølgelig ud og nød varmen i solen. Et par temmelig nærgående græshopper 🦗🦗havde besluttet sig for det modsatte, så jeg kæmpede en brav kamp for at holde dem ude af tønden (lyder virkelig ikke særlig lækkert, men håber I forstår). For jeg gider seriøst ikke dele køje med Jesper Fårekylling!

Da kæresten kom retur tog vi en re-match i Prison Break Open, hvilket gik helt suverænt på for-9 mens bag-9 ikke kræver større omtale, og efter første sammentælling og endnu en sammentælling og en kortere udelukkelse af ham fra tønden, er kæresten igen af den opfattelse at jeg ikke har godt af at spille flere spil i dag 😏

I morgen tjekker vi ud fra tønden (lyder stadig ikke særlig lækkert), og finder et andet sted at lege 🤪