Morgensur med hang til sol og dådyr

Tak spids hvor 2021 ikke ligefrem shiner! Regn, tåge og gråvejr, som vel med de mest positive briller på kan kaldes for en rimelig god engelsk sommer.

Men at sige at vi “kørte ud i det blå” vil være en sandhed med modifikationer! Nuvel havde jeg ikke forventet høj sol og 30 grader d. 2. januar 2021, meeeen lidt mere sol end tilfældet har været på årets første dage havde jeg nu både håbet og forventet.

Og som om dét ikke var nok,  vågnede jeg i dag med hovedpine og var godt gammeldaws morgensur – hvad skal dét nu til for? (Er altså ikke særlig stor fan af det der 2021 endnu!!!!)

Heldigvis gik surheden nogenlunde hurtigt over (til stor glæde for kæresten 😝). Og det var godt for vi havde planlagt tur sydpå (ja ja ja, ro på nu, vi krydsede højest et par kommunegrænser og sprittede godt af både før, under og efter!).
Vi havde talt om, at køre til en strand, gå en tur og blive sådan godt, gedint vindblæst. Kæresten havde udvalgt destinationen og så var det afsted med os.

På vej mod destinationen – og efter al for meget kørsel i tågesuppe – mødte vi på landevejen, en modkørende bil der kraftigt blinkede med lygterne af os. Undrende og med lidt: hvad fanden laver han?-følelse kørte vi videre, for kort efter at bremse næsten helt ned. For der i venstre side af vejen, lige i skovbrynet med forbenene på asfalten, stod et dådyr og kiggede.
Dens to kumpaner stod længere inde i krattet og kiggede også nysgerrigt ud. Desværre kunne vi jo ikke blive, og bedst som vi listede Direktøren forbi, vendte dyrene rundt og forsvandt ind i skoven. ELSKER at se dyr i deres naturlige omgivelser 🥰

Kort efter var vi fremme ved et strandområde nær Fakse Ladeplads. Tågen var lettet og solen forsøgte det bedste den havde lært, at skinne igennem det tætte grå skydække, desværre uden større held eller effekt.

Og havde jeg håbet på vindblæst hår, røde kinder og løbenæse blev jeg i den grad skuffet. Der var stort set ikke en vind der rørte sig, chillfaktoren var ganske behageligt og vandet var (næsten) blikstille.

Til gengæld var stedets roklub repræsenteret – og vi erkender blankt – at de er fænomenal gode! Hold nu kæ.. der var bare fred og RO!! (Fangede du dén?? 🤣🤣🤣) Never mind, men den joke grinte vi altså en del af der på stranden 😂😂😂

Tilbage i bilen satte vi nu kurs mod Fakse Kalkbrud, hvor der skulle være afsindigt smukt på en flot sommerdag. Men nu var vi der på en gråvejrsdag og det betød desværre, at området ikke så helt så lækkert og indbydende ud som håbet. Så vi lod kalkbrud være kalkbrud og forlod roekuler og tågesuppe og bad Direktøren om at finde hjem igen.

På hjemvejen så vi mere råvildt og hele 2 forskellige rovfugle, inden vi igen landede sikkert hjemme på matriklen.