The Mediterranean Sea – “Og vi sejled’ op ad åen!”

I går tog kæresten og jeg på isbar ikke sådan en jordbær- og chokoladeisbar men en vodka-drinks-isbar.

For her på skibet kan man næsten alt – herunder betale for at blive lukket ind i en fryser, drikke drinks og dingle ud igen.

For vores vedkommende skulle der først vælges farve på “kåben” som bruges som varmekilde. Jeg tog en i gul/guld og da kæresten ikke kunne beslutte sig valgte jeg en i pink til ham til stor morskab for personalet og forbipasserende.

Vi kom ind i fryseren og fik straks stukket en drink i hånden. Den stakkels fotograf-dame der skulle tage de obligatoriske billeder frøs som en lille hund i en tynd snor, så vi gjorde kort proces.

Da hun var gået var bartenderen frisk på at tage billeder af os med vores IPhones – vist ikke helt efter bogen men hans billeder var nu sjovest 🤪

Efter denne fotosession og 4-5 drinks mere, var vi atter klar til at komme tilbage i varmen. Bartenderen glædede sig også, for som han oplyste meget sent i “arrangementet” så bliver man ramt af en hammer når man går fra kulde til varme efter at havde drukket infused vodka (hvad infused så end betyder). Tak kammerat! 🤬

Jeg havde jo kun smagt på mine drinks mens kæresten havde tømt alle sine 😵‍💫🤤

Lad mig sige det sådan, det blev en rimelig tidlig aften 😴

Så var vi jo heldigvis friske til en god dag på havet. Kæresten havde sat krydser og streger i dagsprogrammet, så vi fik pludselig småtravlt da vi vågnede.

Quizzer og Bingo (the American way) udgjorde formiddagens program.

Men se nu var de af kaptajn Costas før omtalte “Severe weather conditions” sat ind og skiwet gyngede både frem og tilbage, og fra side til side (tak til Nik og Jay).

Kæresten følte mest for at ligge på langs mens jeg gik på balkonen og videofilmede og fotograferede de vilde bølger. På infoskærmen i kahytten med “nyt fra broen”, stod der at bølgehøjden var 3,5-4 meter og vind 19,8 m/s. Sammenholdt med at kaptajnen afslutter sin morgenbriefing med: Let the force be with you! Hvad skal man så egentlig tænke?

Faktisk endte vi med at holde eftermiddagen sådan (jeg er dog forlængst stoppet med at filme 😉). Men frokosten blev indtaget i kahytten, eller rettere på balkonen. For selvom vinden piber og bølgerne slår højt, så har vi haft sol fra en næsten skyfri himmel imens og temperatur på den rigtige side af 20 grader.

Så når vi går i seng er de røde næser ikke overforbrug af alkohol, men resultatet af eftermiddagens solskin ☀️