Man skal være sikker i sin sag✈️

Nu var tiden efterhånden inde til at kufferterne skulle pakkes og meget modsat vores sommerbesøg, bugnede vores bagage af vintertøj en masse.

Men vi fik med nød og næppe lynet begge kufferter og drog mod lufthavnen i Boston.
Her blev vi mødt af lufthavnspersonel der simpelthen var misinformeret om indrejsereglerne i Danmark. De forlangte simpelthen, at se vores covid19 test resultater, før end vores checkin kunne færdiggøres.

Men naturligvis havde jeg læst på lektien hos både det danske Udenrigsministerium, hos SAS og hos United Airlines. Alle steder stod der, at test før afrejse til Danmark ikke var nødvendigt for danske statsborgere.

Men jeg var sikker i min sag og da damerne efter lidt parlamenteren, ved selvsyn kunne læse, at det jeg fastholdt også stod på deres skærm, måtte de bøje sig og fuldendte til sidst vores check in. Thank you!!

Vi nåede da også til både New York og København uden videre tiltale.

Jeg havde på forhånd booket os tider til pcr tests ved ankomst til København som retningslinjerne foreskriver. Så nu afventer vi svar på dem…🤞🏼🤞🏼