I’m not singing in the rain

I dag skulle være dagen hvor Kaptajn Frank (Franke blandt fjender 😉) gjorde det godt efter det lille vejr-fuck-up der var i går.

Men som med The Stig kan man altså ikke helt stole på Franke (de er også norske begge to 🧐🤨).

For ved gud om han ikke kastede skuden til kajs 40 minutter før tid!!! Hverken solen eller jeg var klar, og på den måde fik vi altså ikke den bedste start på dagen.

Solen kom sig aldrig rigtig over chokket og var faktisk helt væk så regnen tog over. Og efter 3 timer udendørs – men i læ for regnen – valgte jeg at gå i kahytten og surmule færdig.

Så nu skylder Franke altså to af de helt store dage og han har kun to dage tilbage til at levere i – the pressure is on!

Men i morgen venter Mykonos som jeg kun har set en gang før I REGNVEJR!

Så planen er at Franke strammer sig gevaldigt an og sørger for solskin ombord og i land.

Og hvis ikke han magter opgaven så ruller jeg ham fandme i det latterlige rullegardin fra broen og kyler det hele over bord – ham inklusiv!

Okay, man kan måske godt fornemme at stemningen her i kahytten er lidt anspændt. For udover skuffelsen med regnvejret, så havde jeg besluttet mig for, at det var MIG der skulle vinde et gratis krydstogt. Men næ nej sådan skulle det heller ikke være, for i stedet for mig udtrak de en eller anden random dame fra Texas. Grrr……!

Mor er ikke sur mor er skuffet! 😤😩

PS! De knapt-så-sprøde poolboys har heller ikke renset poolen. Det hele “sejler” – hjælp er vist nødvendigt! 🛟