Santorini at a distance

Sidste hele feriedag skulle nydes til fulde, og det blev gjort på skibet. Bag os havde vi smukke Santorini, men “been there done that” og Franke havde virkelig oppet sig og sørget for fuld solskin ombord 👌🏼☀️

Og når man nu har drikkepakken med i prisen, og tjenerne gerne render spidsrod fra solstole til baren og retur så skulle det da udnyttes 🍹

Havde nok ikke lige set, at jeg i løbet af dagen blev indhyllet i en engelsk enklave, men det gjorde jeg og det var hyggeligt. De var pænt underholdende og bestilte sørme også drinks til mig, så ikke det værste sted at ligge 😜

Senere stod den på steakhouse inden den uundgåelige kamp mod kufferten.

Tror faktisk jeg ligger pænt i front i den kamp…..i hvert fald indtil videre 😬🧳🥊

I morgen er der varslet tidlig afgang fra skuden – så alle med lyseblå bånd skal op af vandet 😜

Også skal vi igennem Athens trafik som forhåbentlig ikke er lige så slem som St. Bededag, hvor det tog næsten to timer at nå fra lufthavn til Piræus.

Men jeg læner mig afslappet tilbage for jeg er checket in på flyveren, så jeg har tid nok 🤗

Ses i wonderful Copenhagen 🇩🇰