Welcome to India

Da vi endelig kom i seng langt over midnat (ca.02:30) var vi godt møre og faldt forholdsvis hurtigt i søvn. 

Vi havde forinden talt om hvor øredøvende deres trafik kan være så vi var spændte på om trafikstøjen ville vække os. Men det blev det ikke, for vi blev flået ud af drømmeland da telefonen på værelset ringede kl.07:20🤬

Første tanke er jo at der er sket “noget” og man er automatisk i højeste beredskab.
Men manden i den anden ende kunne så fortælle at vores taxa var ankommet…..
Mig: Øh we didn’t order a taxi…?!
Ham: Okay but your taxi is ready.
Mig: But we didn’t order a taxi!!!
Ham: Oh, you didn’t?
Mig: No
Ham: Okay, goodbye ma’am

Kæmpe med at få pulsen ned og falde i søvn igen. (Det lykkedes og vi nåede kun liiiige ned til morgenmaden før den sluttede).

Efter morgenmaden brugte især kæresten tid på at studere de hårdt arbejdende byggefolk på den anden side af gaden. De arbejdede imellem 5-7 sals højde og eneste sikkerhedsforanstaltninger de havde på når de bevægede sig rundt på stillads/taget var en sikkerhedsline (som de skulle huske at klikke ind og ud af). Og så naturligvis den obligatoriske strikhue som hjelm!! 

Ingen afspærring på jorden trods transport at både store facadefliser og en jernbjælke gik lodret op igennem stilladset. For ikke at tale om standen af stilladset – kæresten var rystet!

Vi begav os forsigtigt ud i byen, men ikke det store da i morgen er stor-sightseeing-dag, med et kompakt program. Så vi dasede lidt rundt og kiggede på butikker og krims/krams og sluttede med en hurtig frokost.

Nu afslapning med bog på hotellets terrasse hvor bilernes tuden og indflyvningen til lufthavnen blander sig med musakken fra terrassens højtalere…..dét er ferie hygge!