Fra Jaipur til Ranthambore 

Små 3,5 time tog det Kuldeep at køre os fra The Pink City til Ranthambore.

Her blev vi indlogeret på et luksushotel 1,5 km fra Ranthambore Tiger Reserve National Park, hvor vi senere på dagen skulle på safari inde.

Den lange køretur er ikke det store at skrive hjem om, dog er det stadig virkelig fascinerende hvordan trafikken glider.

Vi er – af begge guider – blevet belært med et glimt i øjet om at i den indiske trafik er der kun én regel og den er: DER ER INGEN REGLER! 😂

Med det i baghovedet så forstår man pludselig at der køres som der gør. Og når Kuldeep ovenikøbet fortæller, at man kan købe sig til et kørekort, så stopper al fornuft!
For ikke nok med modkørende trafik på en ensrettet vej (gælder både i by og på landet), så skal der også tages højde for krydsende får, geder og køer som der skal undviges for. Det kræver alligevel lidt kontrol for at håndtere det.

Men vel fremme i Ranthambore blev vi kørt til hotellet, hvor de straks sprang op og åbnede døre og spillede fløjte mens vi blev budt indenfor på en kop glohed the – som i smag nok minder mest om julethe.
Derefter blev vi fulgt til vores værelse og undervejs fik vi af den stolte medarbejder vist fælles-poolområdet og oplyst at poolen havde OL-mål (det tvivler vi kraftigt på!!). Eneste lille detalje ved poolen var at DER VAR INGEN VAND I DEN!!! 🤯🤯🤯 Hvorfor så bruge tid på at vise den frem?
Vi havde fået et kæmpe Deluxe værelse med egen pool og udendørs bad og også dét krævede en rundvisning. Faktisk er badeområdet ligeså stort som “soveværelset”.
På modsatte side af vores poolområde har vi vores egen balkon med udsigt udover haven.

Da vi havde fundet os nogenlunde til rette, var det atter blevet tid til at mødes med Kuldeep for nu stod der tiger-safari på programmet og han kørte os til opsamlingsstedet.

Vi blev samlet op af safari-firmaets meterhøje lastvogn med siddepladser til godt tyve mennesker – vi var nr.13 og 14.
De første 12 bød os velkommen med foldede hænder og Nameste’er, mens vi, småsmilende og Nameste-agtigt-gestikulerende møvede os ned bagerst i vognen.

Guiden smækkede døren i og så gik det med god fart afsted til tigerparken, og ligeså snart vi var indenfor porten, kørte vognen ind til siden og så holdt vi der og ventede. Heldigvis var der masser af andre vogne at kigge på og langs muren vi holdt ved klatrede der aber rundt som ufrivillig underholdning.
Kæresten og jeg jokede lidt med om det var os eller aberne der ville få besked på at “dyrene” ikke må fodres 😂😂😂

Endelig rykkede vi og i et gevaldigt tempo for dette skrummel af en vogn, hvilket betød at vi hoppede rundt på sæderne oppe i vognen satme så man skulle tro de fik penge for at ryste vores kadavere til pindebrænde.

Vi så hjorte i mange afskygninger, to antiloper, to krokodiller, en hulens masse fugle og en god r#vfuld påfugle. Men vi så ikke skyggen af en tiger 🤬🤯🐯

Så vi prøver igen i morgen tidlig. Så Kuldeep henter os kl.06:00 og så er vi SÅ klar på at se en tiger eller to 🐯🐯