From Russia with love – del 6

Opgørets time – eller i hvert fald 5 minutter!

Som tidligere skrevet har utilfredsheden med The Stig været tiltagende. Og der var derfor skideballe i luften, da jeg i dag kort før frokost entrede Broen.

Og gudhjælpemig om The Stig ikke lavede en Houdini på mig?! Meeeen han vidste jo godt hvad der var i gære, og jeg gav mig blot til at vente på ham ved roret. Faktisk overtog jeg styringen og så tør jeg nok sige, at han rimelig hurtigt fandt vej til Broen!

En kort men præcis skideballe blev givet. The Stig bøjede hovedet – vidste den var gal – og han indså hvem der var den egentlige kaptajn på skiwet! Så kan han lære dét! Bum!
Men han får lov at forsætte som kaptajn…..fra i morgen altså – på prøve naturligvis – tør ikke andet med ham 😉

Lige nu er det så mig og A. U. Topilot der styrer (gud ved hvilket land han egentlig kommer fra?) Nå, ligegyldigt han gør det godt og virker mere pålidelig end The Stig.

I skrivende stund runder vi Lolland – jeps, vi tager nærmeste omvej igen – men da folk ikke opdagede det på udvejen gør de sgu nok heller ikke på hjemvejen 😉

I morgen tidlig forlader jeg skiwet og forventer at der går mange måneder før jeg returnerer – hvis det nogensinde sker igen – you can only do so much!

Og så kan The Stig læne sig tilbage og sige: P has left the ship!