Ude godt men hjemme bedst!

Genkender du følelsen af aaaaldrig mere at ville drikke, dagen derpå hvor tømmermændene står i kø?
Lidt sådan har jeg det her til aften – altså ikke det med tømmermændene – men med charterture!
For havde jeg liiige glemt hvor klemt og trangt man sidder som burhøns og slagtesvin, og hvordan danskere (og svenskere 😉) bare lægger hjernen derhjemme inden de tager afsted på ferie og “grisefest” – ja dét havde jeg i den grad glemt!

Omvendt kan det sidste alligevel også skabe morskab, når først det hele er gået skævt.
Og det var lige præcis hvad der skete på vores flyvetur hjem idag. 5 timer i en sardindåse, stuvet sammen som kvæg.
Damen der endte med at sidde bag ved kæresten – kom stavrende med en krykke og kastede sig i sædet – altså bare i det forkerte sæde. Så efter de værste edder og forbandelser humpede hun over gangen og kastede sig i sædet bag kæresten.

Krykken placerede hun på en måde, så hun fældede først en gæst og dernæst en stewardesse. Og hun var helt uforstående overfor at kabinepersonalet syntes, at det var en smadder god ide at lægge krykken op til håndbagagen 😂😂😂
Næste gæst der drønede forbi hende, var også ved at falde selvom krykken var væk…..for i stedet havde hun bare svunget benet ud, som så nu spærrede halvdelen af gangen – var det et problem? Hun fangede slet ikke hvorfor.

Men vi kom i luften – næsten til tiden – det er meget stort på de breddegrader – og der blev vist film. Den kommenterede krykkedamen og hendes sidekammerat på. Er det ikke den der film med ham Eddie Murphy kvidrede sidekammeraten.
Naaarj, det er den om ham der Freddie Kruger, pippede krykkedamen. Hvortil personen længst inde på deres række svarede, øøøh nej, det er en film om bandet Queen og Freddie Mercury (WTF!!! 😳🎶)

Behøver jeg sige at kæresten og jeg var ved at kaste op af grin over denne samtale – dét var top underholdning! 😂😂😂
Eller “mormor” på samme række som os, men 5 (!!!) sæder fra vores vindue, der forlangte at jeg trak vinduesskodden ned for hun fik solen i øjnene…..hvorefter hun satte sig til at læse bog. Jeps, så røg skodden op igen 😜

Samme mormor, mente ved ankomst til Cph, at hun da sagtens lige kunne forlange at der blev plads til at hun kunne møve sig igennem folkemængden for at hente sine tasker og poser – enkeltvis naturligvis – (poser som hun ville komme forbi så snart det blev hendes tur til at gå ud) Dét fik en mand til at kommentere muntert på hendes adfærd, men mormor var fuldstændig blottet for humor og tydeligvis også køkultur…
Og sådan er folk jo så forskellige….