Jysk kunst, en tysk patient og Au revoir til den franske øse

Herning har ikke meget at byde på en regnvåd og grå onsdag formiddag, men vi havde fået anbefalet at se ELIA, som er noget de her på den jyske hede kalder for kunst. Personligt synes jeg mere det ligner en eller anden type krigsvåben, men jeg er måske lidt farvet af gårdsdagens museumsbesøg. Men døm selv på billedet.

Vi forlod Herning – og ELIA – uden at have forstået den dybere mening med dét projekt. Men ligegyldigt, for i dag skulle vi på sygebesøg hos kærestens elskede BMW. Efter alt at dømme, så udskrives patienten nemlig i morgen, hvorfor vi ilede til H. C. Andersens by. Og vi var da også lige et smut forbi patienten og aflevere lidt habengut i bagagerummet så bimmeren ikke står der helt alene og føler sig glemt 😉

Men det meste af dagen blev faktisk brugt på transport, altså også udover turen fra Herning til Odense. For hele Odense indre by er gravet op, hvilket efterlader vejene enten spærret eller ensrettet 🤬 Og når nu vores hotel ligger i centrum-smørhullet men patienten er indlagt 7-8 km herfra så er det lidt af en udfordring at komme omkring. (Men der er nu også blevet brugt lidt tid i shoppe-gågaderne 😝)

Men i og med at vi snart skal sige GUTENTAG til The Boss, må vi altså også sige AU REVOIR til den franske øse. Og afsked er aldrig sjov, så vi gjorde kort proces her til aften, satte kareten og smed nøglerne! Så nu glæder vi os til gensynet med The Boss i morgen ved middagstid 🤗 Juuhhuuuu 🥰🤩