Ja for Fanø!

Vi vågnede op til en tæt grød af tyk tåge, og det lagde en naturlig dæmper på lysten til at komme udenfor.

Men et lille stykke op ad formiddagen var den værste tåge lettet og vi begav os ud på eventyr.

Vi havde nemlig fået opsnuset at endnu en fjern fætter havde fundet vej til Fanø. Nemlig Anker Drømmefanger som er nært beslægtet med de andre Giant Trolls vi har mødt. Og Anker sad så fint på en bakketop med sin drømmefanger højt hævet over hovedet.

Dernæst stod den på frokost på Rudbecks, og et lille besøg på Fanø Museum. Hvor kostoden virkelig formåede at fange een med sin fortællinger om livet på Fanø dengang det var før, og om familien hvis hus nu huser museet. Entreen koster 30kr pr. voksne. Og ganske vist er museet hurtigt gået igennem, med mindre man giver sig tid til at lytte til historierne for så løber tiden simpelthen fra en – prøv det!


Efterhånden var vejret skiftet og vi fik derfor hurtigt skiftet til strandtøj og pakket en strandtaske med drikkevarer og tæppe.Men præcis som De Nattergale synger:Der blæst’ en vældig vind den daw ud’ fra vest(uha da da, uha da da da da).

Så står der også her en god vind, og vi har derfor fundet et lille lækkert spot oppe mellem klitterne, så vi undgår sandpealing af huden og sand i øllet!

Her er virkelig fredfyldt og helt i Corona-ånden er der både langt til nærmeste strandsgæst……og til vandet 😉Men her er VIRKELIG skønt når solen skinner☀️😎