Afgørelsens time

Så rinder sidste aften på Fanø lige så stille ud, og det det samme gør turens absolut flotteste solnedgang (ret beset går solen ned og ikke ud, men you get the picture – ellers så kig med længere nede 😉)

I går aftes aftalte vi, at vi her til morgen kl. 08:00 skulle i svømmehallen – så vi i det mindste fik brugt vores badetøj én gang på denne tur. Kæresten blev derfor vækket kl. 07:45 med besked om at svømmeturen var nær – heeelt som aftalt. Altså bortset fra, at da vi stod nede ved døren til svømmehallen var døren låst!? Hvorfor spørger du??? De åbnede først kl. 09:00 😏🙄Så luffede vi pænt tilbage igen med hvert vores håndklæde under armen 🤯😤

Men vi luffede lige så hurtigt retur så snart klokken havde slået 9, og nu var der åbent til det hellige land.Eller det lille bassin med plads til max. 15 personer iflg. ny Corona-lov, er det ikke meget helligt over. Havde der været 15 mennesker i dét bassin, burde der også været indført maskepåbud. Præcis som i busser og metro!

Efter morgen – nej, formiddagsdukkerten – slentrede vi på stranden, fandt et nyt hotspot og der blev vi de næste 3-4 timer. Næsten ingen vind, sol det meste af tiden. Og kun enkelte besøg af både tyskere, hunde og en enkelt frøbasse (og nej, jeg kyssede ikke frøen 🐸).

Eftermiddagen stod dog i skærende kontrast til den rolige, afslappede tid på stranden. For nu skulle sidste slag slås ⛳️🏌🏼‍♂️i slaget om hvem af os der er den sande mester. En rigtig intens basker om sejr og ikke mindst ære!
Kort fortalt, så var stillingen før sidste dyst 2-2 (to sejre til kæresten i minigolf og to sejre til mig i fodboldgolf).

Dysten i eftermiddags skulle afgøres ved et 18-hullers spil Klassisk MiniGolf. Det var klart en udfordrende bane, der på forhånd lå til “Golfspilleren”, men da “Fodboldspilleren” lavede en Hole in one, glippede sejren totalt for kæresten, der herefter kom med alverdens forklaringer og undskyldninger. (Så nu spiller vi så heller ikke flere spil i dag 😜).

Kæresten mener selv, at den står uafgjort, for jeg fik gedigne bøllebank af ham i 80’er spillet i whiskey-tønden, men da jeg spurgte om vi så også talte gårdsdagens X og O med, hvor jeg vandt 7-1, var dét emne uddebatteret 😉

Heldigvis sluttede aftenen med en fantastisk smuk solnedgang – og så kan man da ikke gå og være sur, veeeel!? 😂😂😂😂