Det er med at gøre dét mens man kan!

De sidste par år når jeg har fortalt mine forældre om mine nye rejsemål, har min mor hver gang sagt: Det er med at gøre det mens man kan! Jeg har nok mere end een gang trukket på smilebåndet og tænkt, yeah right! Hvem skulle dog forhindre mig i det? Jeg har ALDRIG tænkt, at en inficeret flagermus i Kina skulle stikke en kæp i mit rejsehjul. 

Men de begrænsninger der er fulgt i kølvandet af Covid-19 bølgerne, har været meget svære at indordne sig under. Her tænker jeg ikke på masker, håndsprit og social afstand i gængs forstand. Men følelsen af at være “fanget” i sit eget land, har været tæt på umuligt at “være i”. Jeg ved, at det lyder mega-privilegeret og måske endda en smule forkælet…. and so what?!? Dét er sådan det har været og stadig føles!

Og trods en dejlig sommerferie i det jyske, lever længslen efter varme og tropiske himmelstrøg stadig i bedste velgående. Mest fordi den ikke er blevet fodret i over 10 måneder.

Så nu har vi booket nogle forlængede weekender i DK og hevet et par hverdage ud og tager på badehotel og spaoplevelser.
Også drømmer vi os væk og planlægger – måske – næste udenlandsrejse mens vi er afsted. Faktisk har vi allerede aftalt at når grænserne åbner, skal vi rejse et sted hen som vi VIRKELIG VIRKELIG VIRKELIG gerne vil. Jeg glæder mig allerede 😉