Trolde og badehotel

På denne grå torsdag trillede vi fra Vanløse og begav os mod det sønderjyske hvor kæresten havde booket ophold på et badehotel. Jow jow, flottenheimer! 😜

På vej over Fyn gjorde vi dog et stop hos en fjern slægtning. (Vi sørgede også for ikke at nærme os Odense midtby, da det erfaringsmæssigt ikke er så godt for The Boss – læs her hvorfor).

Efter lang, lang tids søgen, inkl. at spørge om hjælp hos et par meget flinke fynske kommunalarbejdere – som ikke kunne hjælpe, fandt vi ENDELIG stien.
Selv vejbeskrivelsen nærmest ubrugelig: For at finde hemmeligheden skal du først ind i skoven, som kun det opmærksomme øje ser. Og passer du ikke på, får du en gren i hovedet, når du træder ind.

Og ud over, at vi var ved at stå på rø* og albuer ned ad den smattede skrænt, fandt vi også den store trold. Han hedder Hans Hulehånd, og var godt i gang med at bygge sin hytte. Den skarpe læser vil nu have gættet, at det er én af Thomas Dambo´s kæmpe træ-trolde vi besøgte 👍🏼

Derfra gik turen videre over Fyn – stadig udenom Odense – for til sidst at ende på Als. Her ligger der nemlig et lille idylliske badehotel, hvor vi naturligvis har indtaget første parket. Med udsigt over vandet og til solnedgang.

Dét er romantik på højt plan! Kæresten har bestemt sat ekstra point ind på kontoen med et ophold på dette sted ❤️